Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

2000 Series

Uw Uitdaging. Uw keuze.

Of het nu sportevenementen, theaterproducties of een andere vorm van live-uitzendingen is - het vastleggen van live-geluid is de uitdaging, de meeste geluidstechnici en verhuurdiensten over de hele wereld zijn het eens over dezelfde oplossing: de draadloze Sennheiser 2000 Series.

Met zijn helder en krachtig geluid begeerd door professionele performers, is dit veelzijdige en flexibele systeem het indrukwekkende bewijs van Sennheiser's enorme know-how in draadloze podium-apparatuur. Een grote omschakelings bandbreedte, flexibel frequentiebeheer, upgradable software evenals betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, maar geavanceerde technologie beschermd door de stevige behuizing, werd de serie 2000 geboren en getogen voor het leven op het podium met al zijn ruwheid.

Het geeft professionals de mogelijkheden en het vertrouwen dat ze moeten kunnen verwachten van hun tools. Van handmicrofoons tot in-ear monitoring tot ruwe ENG componenten.

Hoogste kwaliteit aan beide uiteinden van het transmissiepad.

Stevig maar toch high-end, de frequentie agile zenders en betrouwbare ware diversiteit ontvangers van de Sennheiser 2000-serie garanderen veilige doorgang voor het signaal, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Hoogste kwaliteit aan beide uiteinden van het transmissiepad.

Het instellen van de normen in draadloos monitoring.

Sennheiser IEM componenten stellen u in staat om uw geluid te horen en te controlen zoals u dat wilt en nodig hebt.

Het instellen van de normen in draadloos monitoring.

Goed nieuws voor ENG profs.

Deze zeer betrouwbare componenten laten uw beelden luid en duidelijk spreken, zowel in de studio als buiten.

Goed nieuws voor ENG profs.

De velden met een *, moeten verplicht worden ingevuld

De Professionele Draadloze Serie

De Professionele Draadloze Serie

De eisen aan audioprofessionals zijn voortdurend in ontwikkeling: meer kanalen, grotere stadia, meer complexe RF voorwaarden, snellere installatie. En geen compromissen, nooit. Onze draadloze transmissie-expertise helpt audioprofessionals met deze uitdagingen elke dag.
Meer

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.