Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Digital 9000

Het Draadloze Meesterwerk

Het Digital 9000-systeem is ontwikkeld voor alle professionele gebruikers in broadcast studio's, theaters en live optredens en niet bereid om compromissen te sluiten ​​op geluid. Zijn unieke ongecomprimeerde digitale audio-overdracht biedt artefacten gratis geluid met veel dynamiek.

Het gebruik van zeer steile filters maakt een zeer smalle inrichting van de respectievelijke radiofrequenties binnen het beschikbare frequentiebereik zonder gevaar voor intermodulatie. Met zijn intuïtieve bediening en uitgebreide lijst met functies, waaronder bijv. 12 verschillende microfoon hoofden om uit te kiezen, levert het Sennheiser Digital 9000-systeem niet alleen een unieke geluidkwaliteit, maar laat ook zijn professionele gebruikers een geheel nieuwe vorm van flexibiliteit ervaren.

Betrouwbare ontvangst: Nu en in de toekomst

Met zijn uitstekende intermodulatie veiligheid zorgt de EM 9046 ontvanger voor het zeer efficiënt gebruik van het beschikbaar frequentiebereik. Zijn schakelende bandbreedte dekt het bereik 470-798 MHz waardoor het een toekomstvaste investering is.

Betrouwbare ontvangst: Nu en in de toekomst

Het perfecte geluid voor elke stijl

De handzender SKM 9000 is compatibel met alle capsules van de Evolution Wireless en 2000 series, en ook met de Neumann capsules KK 204 en 205. Daarnaast zijn er vier nieuwe high-end capsules uit de 9000-serie beschikbaar, geschikt voor elke repertoire.

Het perfecte geluid voor elke stijl

Grootste geluid in de kleinste ruimte

Het is klein, licht van gewicht, en gemakkelijk verborgen onder uw kleding. Maar de SK 9000 bodypack-zender levert een zeker geluid van ware grootte: ongecomprimeerde met een maximale dynamiek.

Grootste geluid in de kleinste ruimte

Selectief vanaf het begin

De antennes van het Digital 9000-systeem bestaan uit acht zeer selectieve filters, die alleen de frequenties van een frequentie venster doorlaat dat op afstand kan worden geselecteerd. Kabelverlies wordt automatisch gecompenseerd door het systeem - kostbare tijd besparend op de set-up, en een optimale kalibratie garanderend. De antennes AD 9000, A 9000, AB 9000 compenseren verlies van maximaal 14 dB.

Selectief vanaf het begin

De velden met een *, moeten verplicht worden ingevuld

De Professionele Draadloze Serie

De Professionele Draadloze Serie

De eisen aan audioprofessionals zijn voortdurend in ontwikkeling: meer kanalen, grotere stadia, meer complexe RF voorwaarden, snellere installatie. En geen compromissen, nooit. Onze draadloze transmissie-expertise helpt audioprofessionals met deze uitdagingen elke dag.
Meer

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.