Overige Locaties voor Onderzoek & Innovatie

Sennheiser Audio Labs

Het nieuw-opgerichte Sennheiser Audio Labs ondersteunt de activiteiten van de Sennheiser Group wat betreft onderzoek en ontwikkeling op gebied van technologie voor digitale signaalverwerking (Digital Signal Processing - DSP). Het belangrijkste doel van het team is het ontwerpen en implementeren van de modernste audio-algoritmes - een vakgebied waar Sennheiser Audio Labs wereldwijd bekend om staat. Ook zijn ze expert in het ontwerpen van zowel analoge als digitale elektronica die gebruikt wordt in digitale microfoons, hoofdtelefoons en vergadersystemen.

Sennheiser Audio Labs werkt nauw samen met universiteiten en onderzoeksinstellingen om de nieuwste technologische ideeën in innovatieve producten te verwerken.

Adres:

Sennheiser Audio Labs GmbH
Klettgaustr. 21
79761 Waldshut-Tiengen
Duitsland

Sennheiser Innovation AG

Sennheiser Innovation (Schweiz) AG ontwikkelt op de toekomst gerichte concepten voor alle zakelijke afdelingen van Sennheiser. De belangrijkste taken van het interdisciplinaire team bestaan uit trendonderzoek en de ontwikkeling van scenario's en innovatieve producten. Sennheiser Innovation (Schweiz) AG helpt Sennheiser-teams over de hele wereld om de impact van trends en de lange- en korte-termijneffecten hiervan op het bedrijf beter te begrijpen. Alle onderzoeken en concepten richten zich op de behoeften van Sennheiser's huidige en toekomstige klanten.

Adres:

Sennheiser Innovation (Schweiz) AG
Technoparkstrasse 1
8005 Zurich
Switzerland

Sennheiser Technology & Innovation

SFTC heeft experts in ruimtelijke audio, spraakverwerking en sensors voor audiobediening in huis. Bovendien bewegen we ons in het innovatie-ecosysteem van Silicon Valley om vroege technologische trends te detecteren en mogelijke partners van wereldklasse uit de Bay Area te identificeren en hiermee aan relaties te bouwen. Door zowel onze talenten als onze omgeving te benutten, zijn we instaat om de modernste digitale oplossingen te creëren voor Sennheiser.

Adres:
Sennheiser Technology & Innovation
Showplace Square West
550 15th street, suite 37
San Francisco, CA 94107
USA
+1 415 230 7840 x10

Sennheiser Consumer Electronics

Sennheiser Consumer Electronics GmbH werd opgericht om zich uitsluitend te richten op de hoofdtelefoonsector en producten voor audiologie en telecommunicatie. Het kantoor in Singapore beheert het globale terrein van levensloopmanagement van producten, klantrelatiemanagement, alsook onder andere productontwikkeling. Het staat aan de basis van toekomstige groei in de consumentenelektronica door toekomstige trends vroegtijdig te signaleren en deze snel om te zetten in bijzondere oplossingen.

Adres:
Sennheiser Consumer Electronics GmbH
438B Alexandra Road #01-06/08
Alexandra Technopark
Singapore 119968