Consumer Electronics Division

Wat we doen voor onze klanten

Wij zijn de wetenschappers van het geluid. We zijn geluidskunstenaars, en transformeren geluidsgolven in elektrische signalen, zonder iets te verliezen, en zetten digitale signalen om naar analoog voor onvervalste luisterplezier. Wij maken het voor u mogelijk om de vingers van de pianist op het ebbenhouten toetsenbord te horen, de adem van de popster door de microfoon en de stemmen in de menigte wanneer het publiek schreeuwt. Onze hoofdtelefoons en microfoons zijn breiden voortdurend de grenzen van het hoorbare uit, terwijl we onvermoeibaar de perifere gebieden van de perfecte sound verkennen.

Geluidskwaliteit, draagcomfort en lifestyle zijn de fundamenten van onze activiteiten. Hoofdtelefoons voor particuliere klanten, audiologie en telecommunicatie producten, zijn onze business. Technologie in de voorhoede van het haalbare, in een verfijnd ontwerp voor veeleisende klanten - dat is ons doel.

De Sennheiser Consumer Electronics Division staat voor belangrijke productinnovaties, die uitstekende technologie koppelen met de levensstijl eisen van onze klanten. 'Perfected geluid en compromisloze kwaliteit maken Sennheiser Hoofdtelefoons een ervaring', zegt Peter Callan, President Consumer Electronics Division. 'Comfort, veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de belangrijkste criteria voor het succes van onze producten. "

Onze strategische doelstelling is om de toekomst van de audio-industrie vorm te geven. Omdat we weten hoe perfect geluid kan worden opgenomen, weten we ook hoe het perfect kan worden gereproduceerd. Onze intelligent ontworpen apparatuur is uiterst comfortabel en makkelijk te gebruiken. We besteden aandacht aan de kleinste details. De hoofdband onze HD 800, bijvoorbeeld, wordt gelaagd uit verschillende materialen, om te voorkomen dat resonantie zich van de ene hoofdtelefoon via de hoofdband naar de andere verplaatst.

Wat motiveert ons

Onze meest veeleisende klanten zijn muziekliefhebbers in de hoge marktsector - puristen en perfectionisten met een hartstochtelijke liefde voor detail. Een hoge standaard van comfort, een minimaal niveau van trillingen en trouw aan details in frequentiegebieden die eigenlijk buiten de grenzen van het menselijk gehoor liggen - dat zijn enkele van de eisen van onze 'audiofielen'. We zijn blij om dagelijks te voldoen aan hun hoge normen met ons gepassioneerd streven naar perfectie.

Onze belangrijkste klanten zijn onder andere professionele DJ's, die bedwelmende geluiden oproepen in hun clubs met de hulp van onze top-kwaliteit apparatuur. In de reisbranche, biedt het actieve ruisonderdrukking systeem NoiseGard ™ Sennheiser ongebreideld luisterplezier als u onderweg bent of in een lawaaierige omgeving - voor reizigers, forenzen en mensen die vaak vliegen. Sportieve types maken gebruik van de hoofdtelefoon van de adidas-Sennheiser sportieve lijn voor het krachtige geluid dat hun prestaties maximaliseert. Computergebruikers en gamers zullen ook vinden dat wij de ultieme geluidskwaliteit bieden voor multimediatoepassingen.

In technisch opzicht, anticiperen onze telefonieproducten al op de nabije toekomst, waar de gesprekken via internet of via computernetwerken (VOIP) standaard worden. Onze geavanceerde zakelijke oplossingen bieden bedrijven volledige geluidsmobiliteit. Ons hoorsystemen en versterkers maken het leven makkelijker voor ouderen en slechthorenden, maar ook voor hun gezinnen.

Wat maakt ons bijzonder

Wij opereren de meest moderne productie-lijn voor hoofdtelefoons over de hele wereld - en het is niet in Azië maar in Europa. Met de hulp van onze eerste klas service en onze marktonderzoek, zijn we voortdurend op zoek een uniek inzicht te ontwikkelen naar de behoeften van onze klanten. Ons wereldwijd team werkt de klok rond, op vier locaties in Europa en Azië, om ervoor te zorgen dat er geen trend en geen voorkeur van de klant aan ons voorbij gaat.

We zijn succesvol omdat we het tempo van innovatie bepalen en aandringen op kwaliteit en excellentie. Dit betekent dat niet alleen maar de ontwikkeling van innovaties, maar ook het zetten van trends en het voortbouwen op trends.

Excellence kan alleen slagen als je het perfecte team hebt. Technische innovaties en een uitstekende ontwerp op zichzelf zijn niet genoeg. Dit is de reden waarom Sennheiser Consumer Electronics een Customer Service afdeling heeft die net zo bijzonder is als onze producten. Dus de tevredenheid van onze klanten motiveert ons voortdurend om nieuwe niveaus van prestatie te bereiken.

Sennheiser In een oogopslag

Sennheiser In een oogopslag

Alles over onze visie, waarden en overtuigingen. Meer