Professional Systems Division

Wat we voor onze klanten doen

Voor professionele klanten uit de audio-industrie is onze afdeling Professional Systems de perfecte partner voor veeleisende technische oplossingen. Professional Systems omvat professionele audio, live audio, studio en professionele headsets.

Je vindt onze producten op Broadway in New York, in de legendarische Abbey Road studio’s in Londen, en in opnamestudio’s over de hele wereld waar het geluid van de toekomst gecreëerd wordt. Onze professionele systemen voor geluidsversterking geven het publiek de ideale geluidshelderheid waar ze naar op zoek zijn. Op concerten, beurzen en andere grote evenementen – overal waar grote aantallen mensen samenkomen om ergens naar te luisteren – worden onze authentieke en technologisch geavanceerde systemen gebruikt.
Over de hele wereld vertrouwen sterren zoals Pink, Seal, Katy Perry, Beyoncé en Celine Dion op onze vakkundige technologie. Wereldwijd vertrouwen geluidstechnici op de uitmuntende overdrachtsprecisie van onze producten. Over het gehele culturele spectrum staan we synoniem technisch uitblinken wanneer het op musicals of opera’s aankomt. Radio-, televisie- en filmstudio’s uit de hele wereld bouwen op onze expertise, klantenservice en passie om te excelleren. En onze toepassingen voor luchtverkeersleiding zorgen ervoor dat luchtverkeersleiders en piloten veilig en zonder storing kunnen communiceren.

Wat ons motiveert.

We bieden onze werknemers creatieve speelruimte bij ontwikkeling, en moedigen hen aan om innovatieve oplossingen te vinden die aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze producten zijn opvallend succesvol dankzij onze innovatieve inspiratie, nieuwsgierigheid en passie. Daarom besteden we voor een medium-formaat bedrijf meer dan gemiddeld in onderzoek en ontwikkeling. Zo kunnen onze technici met iedere ontwikkeling nieuwe paden inslaan – gebruikmakend van waardevolle ideeën en ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens hun jarenlang onderzoek.

Bij Sennheiser kent nadenken geen grenzen. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van een professioneel digitaal radiomicrofoonsysteem. Gedurende 15 jaar onderzoek, hadden we meermaals de moed om ideeën compleet te verwerpen en van begin af aan opnieuw te beginnen – tot de geluidskwaliteit ‘zo goed als menselijk mogelijk’ was. In 2008 werden we hiervoor beloond met een nominatie voor de Duitse Toekomstprijs.

Wat ons bijzonder maakt

We zijn succesvol omdat we het tempo van innovatie opvoeren en volharden in kwaliteit en uitmuntendheid. We zijn hiertoe in staat doordat we nauw samenwerken met wereldwijde sterren om het perfecte geluid te creëren. Eersteklas service, intensief marktonderzoek en de professionele klantondersteuning die door onze sterk gespecialiseerde teams geboden wordt, geeft ons een uniek begrip van wat onze klanten nodig hebben.

Waar ook ter wereld onze professionele klanten zich bevinden, onze deskundige teams staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te helpen. Ons Global Relations-team ondersteunt samen met onze lokale partners evenementen, bedrijven, artiesten, geluidstechnici en apparatuur-verhuurbedrijven van wereldklasse. Ons Global Application-team staat klaar om onze klanten te helpen met het configureren, programmeren en bestellen van hun Sennheiser-systemen, soms door handige praktische workshops te geven. Overal ter wereld, en over iedere internationale grens heen. We willen onze klanten en partners laten profiteren van hun relatie met ons.

We delen onze expertise met onze klanten. Intensief testen, in samenwerking met de klant, resulteert in de verwerving van gedeelde skills en kwaliteitsnormen. Onze klantenservice is even geweldig als onze technologie – wereldwijde individuele service vervult de behoeften van onze klanten en staat 24/7 paraat.

Sennheiser In een oogopslag

Sennheiser In een oogopslag

Alles over onze visie, waarden en overtuigingen. Meer