Sennheiser Sound Academy

De Sennheiser Sound Academy biedt u op maat gemaakte leersystemen en expertise op internationaal niveau. Als de onderneming voor de professionele sound-oplossingen met een lange geschiedenis, kunnen wij uw kennis verdiepen over nieuwe producten of service kwesties, zelfs als u reeds een professional bent in uw vakgebied.

Bovendien fungeert de Sound Academy als kenniscentrum vermenigvuldiger binnen de groep en brengt de Sennheiser gemeenschap samen om de best methoden te delen.

The Sound Academy structuur is modulair: Wanneer u een expert bent, kiest u de juiste expert modules om uw know-how nog verder te verbeteren of misschien alleen specifieke gebieden te bekijken; als u een nieuwkomer bent op het gebied van technologieën hebben wij de juiste leerelementen om te beginnen.

Bovendien, om uw leercurve te ondersteunen en uw aandacht te blijven houden combineren we verschillende leermethoden: U zou de e-learning module over onze nieuwste product online kunnen bestuderen; volgende maand bespreekt u misschien de mogelijkheden ervan in een klassikale training met uw collega's en de trainer.

The Sound Academy is uw enigste toegangspunt en enigste reserveringspunt voor alle Sennheiser Producten & Diensten trainingen.

De Sennheiser Sound Academy biedt u op maat gemaakte leersystemen en expertise op internationaal niveau.

Contact
Sonja Lehmberg, Training Co-ordinator
Telefoon 49 (5130) 600 - 9579
E-Mail: [email protected]

Wij horen graag van u!

Uw Sennheiser Sound Academy Team