Loopbaanontwikkeling

Uw motivatie is onze toekomst.

Het is echt zo eenvoudig! Daarom is het zo belangrijk voor ons dat u zich thuis voelt bij Sennheiser. Wij bieden de steun en aanmoediging die u nodig heeft om uw kennis en het vermogen als persoon te groeien te ontwikkelen.

Iedereen heeft de kans om een ​​groot verschil maken.

Persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en carrièreplanning gaan hand in hand bij Sennheiser. Onze eigen internationale zakelijke Sound Academy biedt een breed scala van professionele training en bijscholing opties. Onze persoonlijke loopbaanadvies diensten geven u de mogelijkheid om u te ontwikkelen en de vaardigheden die u nodig heeft te onderhouden. We bieden individuele ontwikkelingsprogramma's voor mensen met hoog potentieel. Onze vlakke hiërarchie, corporate structuur en cultuur zorgen ervoor dat u voortdurend opnieuw gemotiveerd wordt en voortdurend leert. Onze medewerkers en onze managers werken nauw samen op alle niveaus en delen een groot aantal contactmomenten. Sennheiser biedt u een uitstekend platform om betrokken te zijn, uw stempel achter te laten, verantwoordelijkheid te nemen en erkenning te krijgen voor uw prestaties.

Communicatie en reflectie, feedback en balans.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een warme en een open werksfeer, wederzijds respect, een verscheidenheid aan carrière opties, en open communicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen zich het beste ontwikkelen en beter presteren als ze regelmatig feedback ontvangen en na denken over wat ze doen. Dus, onze medewerkers en managers over de hele wereld nemen de tijd voor constructieve feedback, regelmatige functioneringsgesprekken en gezamenlijke reflectie - en de voordelen zijn evident. Wij geloven ook in de lange termijn positieve effecten van een goede work-life balance. We weten hoe belangrijk het is om onze medewerkers de steun te geven die ze nodig kunnen hebben in de bijzonder fasen van hun leven, bijvoorbeeld door middel van het ouderschapsverlof. Onze motivatie voor dit alles is volkomen duidelijk: we willen gewoon dat onze medewerkers gelukkig zijn.