Uw nieuwe collega's

Sennheiser geeft haar medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen.

Axel | Project Manager, Akoestiek & Transducer Technologie | Wennebostel, Duitsland

Sennheiser geeft haar medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen.

Mijn verhaal

Ik kwam bij Sennheiser in 1985 als leerling precisie ingenieur. Ik begon te werken aan de spoel en de diafragma productiesystemen voordat ik me aansloot bij het "semiautonome werkgroepen" proefproject. In 1997 heb ik gewerkt aan het creëren van onze eerste volautomatische microfoon-en hoofdtelefoon productlijn. In 2000 voltooide ik een graad in Mechanical Engineering aan de avondschool en werd ik overgeplaatst naar de productieproces optimalisatie-eenheid. Mijn eerste project management rol was in 2006 in de divisie Consumer Producten Development. Sinds 2010 ben ik werkzaam als akoestiek & transducer technologie research project manager.

Mijn rol bij Sennheiser

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het toezicht op en het houden van projecten binnen het geplande budget en tijdschema. Projectmanagement bij Sennheiser heeft betrekking op alle fasen, van het versterken van een eerste idee tot en met de start van de massaproductie. Mijn taak is vooral interessant omdat het betrekking heeft op zo'n grote verscheidenheid aan taken en links heeft naar zo veel andere gebieden. Ik geniet met volle teugen van de uitdagingen en hou echt van het werken met verschillende collega's in onze internationale vestigingen. Ik voel me ook heel erg "thuis" in onze werkomgeving.

Werken bij Sennheiser biedt mij alles waar ik enthousiast over ben.

Heidrun | Management van de toeleveringsketen / Logistiek | Wennebostel, Duitsland

Werken bij Sennheiser biedt mij alles waar ik enthousiast over ben.

Mijn verhaal

Ik ben begonnen bij Sennheiser in 1997 in de Business Process Reengineering divisie. Maar ik ontdekte al snel mijn talent voor logistiek en nam het management van Distribution Logistics over in 1999. Als Supply Chain Manager ben ik nu verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van wereldwijde logistieke processen bij de Sennheiser groep. Ik werk graag met mijn collega's en teams over de hele wereld aan complexe internationale logistieke projecten. Logistiek staat nooit stil - er is altijd actie, dat is geweldig. Ik denk dat Sennheiser een perfecte werkomgeving biedt: een middelgroot familiebedrijf met een premium merk, wereldwijde activiteiten en projecten en producten waar ik me volledig mee identificeer.

Mijn rol bij Sennheiser

Mijn taak is zeer multifunctioneel en vraagt ​​mij om de vele uitdagingen die ontstaan door de snelheid en de bestuurbaarheid van de supply chain te beheersen. Ik kan mijn diepgaande proces-kennis goed gebruiken, en ik ontwerp en implementeer logistieke processen voor Sennheiser met collega's over de hele wereld. In de dagelijkse gang van zaken, is het bijzonder uitdagend om de supply chain prestaties te overzien en eventuele problemen die zich kunnen voordoen op te lossen.

Wat maakt Sennheiser zo'n goede werkgever? De cultuur, de sfeer, het gevoel van verbondenheid en de vele sociale componenten (pensioen, gezondheidszorg, opleiding, ...). Ik vind het opmerkelijk en bewonderenswaardig dat Sennheiser veel waarde hecht aan het hebben van een gecoördineerde internationale management cultuur. Naar mijn mening, is Sennheiser erin geslaagt om traditie en waarden met zeer moderne strategieën te combineren. Ik heb de vrijheid om zelfstandig te werken in een geweldige omgeving en in een zeer interessante baan.