Sennheiser's Dochterondernemingen

We geven vorm aan de toekomst van audio, op basis van onze erfenis, cultuur van innovatie en passie voor uitmuntendheid.

Onze Visie vertegenwoordigt onze ambities en de uitdagingen waar we dagelijks voor staan. Samen creëren we de audio wereld van morgen.

Goed geluid is niet goed genoeg voor ons. We willen het perfecte geluid creëren. We willen ervoor zorgen dat geluid tot leven komen. Geluid beïnvloedt alle zintuigen. Het kan ons vervoeren naar verre oorden, emoties wakker maken en zelfs onze smaakzin intensiveren. We horen niet alleen geluid - we ervaren het. Sommige mensen kunnen het zelfs zien. We bevorderen de wetenschap van het geluid al meer dan 65 jaar, elke dag en elke minuut, en we zijn nog lang niet klaar om te stoppen.

Sinds Sennheiser werd opgericht in Duitsland in 1945, hebben we de algemene audio-industrie met onze revolutionaire technologische ontdekkingen vorm gegeven. Tegenwoordig, zorgen onze geïnspireerde innovaties, intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor wat we doen ervoor , dat er van onze producten en diensten worden genoten, daar waar mensen spelen, uitzenden of luisteren naar audio. Dit is een bron van grote trots voor ons.

Onze hoofdtelefoons, microfoons en volledige audio-oplossingen worden ondersteund door een betrouwbare service aanbod en betrokken medewerkers, die ons helpen enthousiaste klanten wereldwijd te verdienen. Muzikanten, dj's, geluidstechnici, piloten, en veeleisende luisteraars associëren het merk Sennheiser met premium producten, de hoogste kwaliteit geluid en puur luisterplezier.

Deze enthousiaste waardering vormt de basis voor onze gepassioneerd streven naar perfectie. Het drijft ons om onze inzet om onze missie te bereiken steeds te vernieuwen - om tonen en geluiden te transformeren in de volmaakte auditieve ervaring.