Sennheiser Australia

SLEUTELFACTOREN VOOR HET SUCCES VAN SENNHEISER IN AUSTRALIË

Muzikanten zoals Guy Sebastian, Amy Dickson en The Living End doen om hun vondsten op te nemen en weer te geven steevast een beroep op onze microfoons en hoofdtelefoons. Bovendien ondersteunen we bij Sennheiser actief aanstormend talent in alle genres van de muziek. Ook bij belangrijke film-, radio- en theaterproducties is de sublieme sound vaak te danken aan onze technologie. Artiesten, televisiemaatschappijen, stadionbeheerders en organisatoren van events... allemaal rekenen ze op Sennheiser. Ze weten immers dat ze daarmee over een oplossing beschikken die over de hele lijn aan hun verwachtingen voldoet en die met haar innovatieve kracht en uitmuntende kwaliteit een blijvend indruk zal maken.

Sennheiser Australië heeft sinds zijn oprichting in 2013 een opmerkelijke groei laten optekenen. Onze productportefeuille omvat microfoons en hoofdtelefoons van Sennheiser, de wereldbefaamde microfoons en monitors van Neumann en de merken van Sennheiser Communications.

WAT MAAKT ONS NU ZO BIJZONDER?

Wij zijn de toonaangevende producent van hoofdtelefoons en radiomicrofoons in Australië en niet weinig trots op onze samenwerking met enkele van ’s werelds succesvolste muzikanten. Onze prestaties worden regelmatig opgemerkt en bekroond met prestigieuze sectoronderscheidingen, waaronder de Scientific and Engineering Award, een Grammy en een Emmy, om nog maar te zwijgen over de talloze sectoronderscheidingen, zoals de Sound and Vision Awards en de Integrated Systems Reader Awards, waar we niet zonder reden best trots op zijn.

Ons verbazingwekkende productaanbod omvat de best verkopende hoofdtelefoon in de geschiedenis, de HD414, de succesvolste in-ear hoofdtelefoon ooit, de CX300, en de absolute referentie onder deejays, de HD25. Zeer tevreden zijn we ook over enkele recente toevoegingen, waaronder de Momentum Wireless, de Digital 9000 en uiteraard ’s werelds beste hoofdtelefoon, de ongeëvenaarde HE1.

WAT ONS ZO BEVALT AAN WAT WE DOEN

We tellen in Australië ruim 40 medewerkers. Iedere dag opnieuw gaan zij voor de perfecte sound op maat van de individuele wensen van elke klant. We houden heel erg van rechtstreeks contact met onze klanten, telefonisch maar ook ter plaatse, tijdens concerten, audioproducties en evenementen. Enkel via die regelmatige, rechtstreekse contacten blijven we op de hoogte van wat onze klanten werkelijk willen en dat is de eerste noodzakelijke stap om onze ambitieuze doelstelling te halen, namelijk uitstekende geluidsprestaties bieden, perfect afgestemd op ieders individuele behoeften.

Zonder een team dat een heuse passie koestert voor de perfecte sound, zouden we nooit zo succesvol zijn. Veel van onze medewerkers waren zelf muzikant of geluidsprofessional vóór ze bij ons aan de slag gingen. En net zo goed zijn velen onder hen dat in hun vrije tijd ook nu nog: ze spelen in een band, maken opnamen in hun thuisstudio of zitten bij lokale evenementen achter de klankinstallatie. Sennheiser Australië is zeer blij met zoveel talent en passie. En te oordelen naar de vele persoonlijke en bedrijfssuccessen worden die ook buiten de onderneming naar waarde geschat.

WAAR HEBBEN WE ONZE ROOTS?

Sennheiser is momenteel actief in ruim 50 landen. Voor de verkoop van onze vernieuwende producten en toekomstgerichte audio-oplossingen op maat van de specifieke behoeften van de eindgebruiker kunnen we rekenen op onze 19 filialen en langdurige samenwerkingen met onze handelspartners. We delen dat enthousiasme voor audiotechnologie met zo’n 2.750 collega’s, in de vier windstreken. Samen werken we voor een familiebedrijf dat in 1945 werd opgericht. Onze wereldwijde hoofdzetel bevindt zich in Wennebostel, een kleinere plaats in de buurt van het Noord-Duitse Hannover. Onze productiefaciliteit in Wennebostel kan prat gaan op de nieuwste technische hoogstandjes bij de productie van onze microfoons, draadloze transmissietechnologie, audioapparatuur voor conferentie- en rondleidingssystemen, eersteklas hoofdtelefoons, transducers voor hoofdtelefoons en monitorsystemen.

WAAR ZIJN WE THUIS

Sennheiser Australia is opgericht in september 2013 en bevindt zich in Chatswood, dicht bij het centrum van Sydney. We hebben ook mensen elders in Australië en onder meer een team in Melbourne en personeel in Queensland.