SPEEL. LEER. DEEL.

AMBEO Music Blueprints

De AMBEO Music Blueprints vormen een snelle handleiding voor het opnemen en mixen van livemuziek met het oog op 3D-audio-ervaringen op koptelefoon of luidsprekers. Immersieve content produceren is een nieuwe, snelgroeiende vaardigheid. De jarenlange ervaring van Sennheiser levert volop stof voor de AMBEO Music Blueprints waarmee we graag alle klankprofessionals en -liefhebbers willen aanmoedigen om immersieve livemuziekervaringen op te nemen en er muzikanten zowel als publiek emotioneel mee te raken.

Haal hier je blueprint

AMBEO voor luidsprekers

Sennheisers experts delen hun tips voor 3D-muziekopnamen voor 9.1-luidsprekeropstellingen en meer.

AMBEO voor binauraal

Leer de efficiëntste manieren kennen om binaurale klank op te nemen voor een vlotte koptelefoon-weergave onderweg.

AMBEO voor virtuele realiteit

Echte virtuele realiteit ervaren vereist een perfect 3D-geluid, wat Sennheiser doet met Ambisonics.

Koop de micro’s of huur de kits

Downloads

Downloads

Gebruik onze gratis downloadpagina’s voor je AMBEO-productie. Meer

Expert Stories

Ulrike Anderson, meisjesnaam Schwarz, is een geluidstechnicus en producer van akoestische muziek voor radio, televisie en de muziekindustrie. Ze kreeg verscheidene Duitse en internationale nominaties en prijzen voor haar werk, waaronder twee Echo Klassik Awards, de Preis der Deutschen Schallplattenindustrie, Ars Acoustica, Diapason d’Or, een Grammy-nominatie en ga zo maar door.

Gareth Fry

is een bekroonde geluidsontwerper die we onder meer kennen van ‘Harry Potter en het Vervloekte Kind’, ‘The Encounter‘ en de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012. Hij creëerde ook vertoningen met binauraal en 3D ambisonicgeluid en VR-ervaringen voor allerhande evenementen en campagnes.

Fabian Knauber

Als afgestudeerde akoesticus beschikt Fabian Knauber over een brede theoretische vakkennis over ruimteakoestiek, 3D audio en binaurale technologie. Die vult hij aan met een praktische ervaring als freelance geluidstechnicus. Naast live sound en studioproducties situeert zijn knowhow zich vooral op het terrein van de complexe luidsprekerinstallaties en 3D-geluid bij virtuele realiteit.

Meer expertverhalen

In onze boeiende expertverhalen delen klankexperts en andere creatievelingen hun AMBEO-ervaringen.

Contacteer ons

Contacteer ons voor al je feedback of commentaar op de AMBEO Music Blueprints of om je ervaringen met ons te delen in een expertverhaal. Gelieve bij je feedback of commentaar je telefoonnummer te vermelden, MET landcode, voorafgegaan door een ‘+’ (bv. +1 voor de VS, +49 voor Duitsland)

De velden met een *, moeten verplicht worden ingevuld