This is your Crew.

2020 is een bijzonder jaar voor ons: Sennheiser wordt 75!

Het beste van 75 jaar

Gratis online webinars #DontStopTheEducation

Gratis online webinars #DontStopTheEducation

Aangeboden door Sennheiser Sound Academy en gasten Meer

Deze maand in de geschiedenis van Sennheiser: januari 2009

Deze maand in de geschiedenis van Sennheiser: in januari 2009 introduceerden we op CES in Las Vegas de iconische HD 800, onze geavanceerde audiofiele hoofdtelefoon. Onze technici hadden dag en nacht doorgewerkt, zelfs tijdens de kerstvakantie, zodat ze de hoofdtelefoons nog net op tijd afkregen om naar de show te sturen.
Maar er waren problemen tijdens het transport, waardoor de hoofdtelefoons zoekraakten en niet op tijd in Las Vegas aankwamen. Uiteindelijk nam de productmanager de resterende drie zelf in zijn koffer mee naar de show. Over kostbare bagage gesproken…

Jude Mansilla, oprichter van @headfi, testte de hoofdtelefoon op de eerste dag van CES en schreef er op zijn blog zo'n lovende recensie over, dat zijn server crashte en er drommen mensen op de Sennheiser-stand op CES afkwamen.
In Vegas gebeuren de gekste dingen, waaronder de introductie van onze audiofiele hoeksteen: de HD 800.

Deze maand in de geschiedenis van Sennheiser: januari 2009

#SENNHEISER75

Als lid van ons team willen we u vragen uw favoriete herinnering, foto of video over Sennheiser met ons te delen op Instagram, Twitter of Facebook via de hashtag #Sennheiser75. Wie weet, misschien bent u straks in een van onze kanalen te zien!