Discord Certified award logo
iF design award 2017 award logo
Audioversterker voor PC en Mac

GSX 1200 PRO

Ontworpen voor de competitieve eSports-arena, is de GSX 1200 PRO-audioversterker voorzien van de innovatieve, virtuele 7.1 surround algoritme. Beleef de surround sound op een nieuw niveau. Het werkt zowel op de PC als de Mac.

OPMERKING: GSX 1000/1200 PRO is niet compatibel met GSP 670, GSP 370, GSP 550, PC 373D en GSP 350.
249.00
incl. BTW – gratis verzending
Artikel nr. 507080

Ultieme positionele gaming-audio

Ontworpen voor de competitieve eSports-arena, is de GSX 1200 PRO-audioversterker voorzien van de innovatieve, virtuele 7.1 surround algoritme. Beleef de surround sound op een nieuw niveau. De nauwkeurige regeling van het geluid van zowel de game als de communicatie wordt mogelijk gemaakt door de afzonderlijke instelling van - en schakeling tussen - hoofdtelefoons en luidsprekers zonder de kabels opnieuw aan te hoeven sluiten. Zorg dat u klaar bent voor toernooien en maak tegelijk verbinding met max. 8 GSX 1200 PRO’s voor een vertragingsvrije communicatie via de kabel en regeling van zowel de inkomende als uitgaande chat. Het werkt zowel op de PC als de Mac.

Ultieme positionele gaming-audio

Verander de geluidsinstellingen terwijl u speelt

Voorzien van het rode LED-touchpaneel, omgeven door een duurzame aluminium ring, ademt de GSX 1200 PRO power, doelgerichtheid en totale focus op de beleving van de game. De inspiratie voor het kristalheldere display is ontleend aan het instrumentarium van sportauto's en gevechtsvliegtuigen – het geeft onmiddellijk informatie en biedt u als speler de mogelijkheid om de geluidsinstellingen snel aan te passen terwijl u speelt.

Verander de geluidsinstellingen terwijl u speelt

Hoor alles. Beleef de game intens.

De GSX 1200 PRO is ontwikkeld om het hart van uw gamegeluid te vormen, met een toepassingsspecifieke DAC-chip waarvoor geen extra drivers nodig zijn. De versterker maakt een nauwkeurige regeling van zowel het geluid van de game als de communicatie mogelijk, en maakt de afzonderlijke instelling en USB-ingangen voor beide mogelijk. Naast een hele reeks equalizer-instellingen kan ook het weerkaatsingsnivaus worden ingesteld, dat wil zeggen dat de gebruiker het gevoel waarmee hij of zij de game beleeft kan veranderen, en zelfs de focus van de surround-luidsprekers voor de achter- en voorluidspreker verhogen.

Hoor alles. Beleef de game intens.

Intuïtieve regeling die games voor altijd zal veranderen

Het rood op zwart display is gedimd als het niet wordt gebruik, om afleiding te voorkomen, en wordt helder wanneer het voelt dat uw hand het display nadert. Hiermee kunt u onmiddellijk de sidetone instellen, d.w.z. hoe luid uw eigen stem klinkt, en tussen de headset en luidspreker schakelen zonder de kabels opnieuw te hoeven aansluiten.

Intuïtieve regeling die games voor altijd zal veranderen

Vertragingsvrije communicatie

Ontworpen voor de competitieve eSports-arena's, d.w.z. dat Sennheiser de GSX 1200 PRO speciaal voor de professionele gamers heeft ontworpen, met voor toernooien geschikte voorzieningen zoals Chat Link - de mogelijkheid om tot wel 8 GSX 1200 PRO's met elkaar te verbinden voor vertragingsvrije communicatie via de kabel.

Vertragingsvrije communicatie

TOERNOOIMODUS

Bewaar je favoriete geluidsconfiguraties tijdens een toernooi. Met een paar eenvoudige stappen kunnen organisatoren er nu voor zorgen dat alle audiofuncties worden bewaard voor de spelers. Ook kunnen zij zorgen voor een verbeterde geluidsonderdrukking van de microfoon om het lawaai van zelfs het meest luidruchtige publiek te onderdrukken.

TOERNOOIMODUS

GRATIS MUISMAT

Koop een gamingheadset* of versterker*
en krijg een gratis muismat.

Kies tussen drie verschillende maten - S, L of XL.

Gebruik bij het afrekenen een van de volgende codes:
*GAME ZERO, GAME ONE, GSP 550, GSP 500,
GSP 600, PC 373D, GSP 300 Series, GSP 350,
GSX 1000, GSX 1200 PRO

Technische gegevens

 • Aansluiting
  3.5 mm headset socket, 3.5 mm microphone socket, 3.5 mm loudspeaker socket, mini-USB socket, 2.5 mm chat interface socket A, 2.5 mm chat interface socket B
 • Frequentiereactie (hoofdtelefoons)
  0 - 48.0 kHz
 • THD, totale harmonische vervorming
  0.005% THD
 • Kabellengte
  USB Cable: 1.2 m / Chat Cable: 2.0 m
 • Audio-uitgang
  Headphone: DC coupled and dual rail power supply

Downloads

 • Fact Sheets
 • Veiligheidshandleidingen
  • GSX 1200 PRO - Safety Guide (670 KB) Download

 • Gebruiksaanwijzing
  • GSX 1200 PRO - User Guide (5.8 MB) Download

 • Handleiding ‘snel wegwijs’
  • GSX 1200 PRO - Quick Guide (1000 KB) Download

 • EU-conformiteitsverklaring
  • GSX Series - Declaration of Conformity (760 KB) Download

 • Updates van de firmware
 • FAQ-PDFs
  • FAQ GSX 1000 & GSX 1200 Pro (40 KB) Download

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Meer