Hifi en televisie thuis

Geniet van uw Home Entertainment set-up tot zijn volle potentieel. Superieure geluidskwaliteit plus draadloze vrijheid betekent dat er geen kabels zijn om over te struikelen, u maakt de buren niet wakker en het is alleen u en uw favoriete film.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.

Een overweldigende televisie-ervaring.

Van een goede hoofdtelefoon voor je stereo thuis verwacht je dat hij je meeneemt naar je eigen bijzondere wereld van klank. Daar horen een uitstekende geluidskwaliteit bij en een optimale onderdrukking van de omgevingsruis. En omgekeerd wil je natuurlijk ook je entourage niet storen. Hoofdtelefoons van Sennheiser leveren altijd een schitterend geluid voor zowel video als audio, met eersterangs transducers die je een klank van topkwaliteit garanderen bij al wat je beluistert, van audio afspelen over films en rockconcerten tot vioolsolo’s. Bovendien gaan de Sennheiser-koptelefoons gepaard met een comfort waarmee je ongestuurd urenlang op verkenning trekt door audioland. En voor een volledige bewegingsvrijheid kun je het legendarische Sennheiser-geluid ook gewoon met je meenemen, dankzij een draadloze hoofdtelefoon die borg staat voor een verliesloze gegevenstransmissie.