Het doek gaat op voor een geheel nieuwe wereld.

Systemen voor audiostreaming

Met haar oplossingen voor audiostreaming heeft Sennheiser niet alleen een nieuwe vorm van audiotransmissie gecreëerd. De systemen dragen ook bij aan het betrekken van mensen die slecht kunnen zien of horen door hen culturele evenementen te laten ervaren.

Betrokkenheid – dankzij innovatieve technologie

Veel mensen die slecht zien of gehoorproblemen hebben, laten een bezoekje aan het theater, de bioscoop of de opera aan hun neus voorbij gaan. Sennheiser wil met een nieuwe streaming-technologie zorgen voor culturele participatie en bevordering van betrokkenheid. De streaming-oplossingen MobileConnect en CinemaConnect brengen op een heel eenvoudige wijze audio-omschrijving en luisterhulp naar culturele evenementen. De evenementen worden toegankelijk voor mensen die er eerst niet echt een plek vonden. Het systeem streamt de audiocontent, direct en real-time, via een speaciale app naar de smartphone van de gebruiker, waardoor geen apparaten meer gehuurd hoeven worden. Een comfortabele en handige oplossing voor zowel de beheerder als de gebruiker.

MobileConnect

Om mensen met gehoorproblemen deel te laten nemen aan het culturele leven: De innovatieve streaming-technologie MobileConnect brengt hoor- en luisterhulp naar het theater, naar de opera en musicals.

  • Hoor- en luisterhulp
  • Live-streaming van audio via app
  • Theater, opera en musicals

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why many organizations choose Sennheiser solutions Meer