CX 6.00BT

Een echt zwaargewicht op gebied van audio, gehuld in een ultralicht frame: de Sennheiser CX 6.00BT draadloze in-ear headset heeft alles wat je nodig hebt om onderweg te genieten van muziek en video. Hij biedt een superieure pasvorm en comfort, terwijl de geavanceerde draadloze technologie ervoor zorgt dat hij precies zo klinkt als je van een Sennheiser verwacht. Dankzij de intuïtieve besturing, robuuste bouw en lange batterijduur, geniet je met de CX 6.00BT gegarandeerd nog meer van iedere dag, waar je ook gaat.
99.00
69.00
incl. BTW – gratis verzending
Artikel nr. 507447

Trek je los van kabels, geniet van vrijheid

Met de draadloze CX 6.00BT in-ear headset wordt het makkelijker, en ook lichter dan ooit tevoren om je iedere dag te laten aandrijven door het geweldige geluid van Sennheiser. Hij levert een uitmuntend stereogeluid vanuit een 14 gram wegend frame, biedt een geweldig draagcomfort en werkt naadloos met je mobiele smart-toestel zodat er geen enkele reden meer bestaat om hem niet bij je te hebben – altijd en overal. Ga voor draadloos. Iedere dag.

Het volledige Sennheiser audio-pakket

De CX 6.00BT is ultralicht, maar dat vergeet je zodra je het geluid van Sennheiser’s eigen luidsprekersysteem hoort. Zo geniet je pas echt van het luisteren naar muziek. Helder en gedetailleerd, met een sterke basrespons. Het gaat er dus niet om wat je ziet, maar wat je hoort!

Het volledige Sennheiser audio-pakket

Briljant draadloos geluid

Nieuwe draadloze technologie klinkt gewoon geweldig. De CX 6.00BT is uitgerust met Bluetooth 4.2 en Qualcomm® apt-X™ om een waar Sennheiser-geluid te garanderen. En dat terwijl Qualcomm® apt-X™ Low Latency compatibiliteit het spelen van games of kijken video’s verbetert door de audio-overdracht perfect met het beeld gesynct te houden. Zo geniet je optimaal van je programma – en van de vrijheid en flexibiliteit van het draadloos luisteren.

Briljant draadloos geluid

Alles onder intuïtieve controle

De CX 6.00BT is een volledig uitgeruste headset met geavanceerde functionaliteit zoals de mogelijkheid tot multi-connectie, waarmee tot twee toestellen tegelijkertijd kunnen worden aangesloten. Bellen en gebeld worden wordt gemakkelijk dankzij de geïntegreerde microfoon met ondersteuning voor 3-wegs-gesprekken. De afstandsbediening met drie knoppen zorgt ervoor dat je muziek en telefoongesprekken met de vingertoppen kunt bedienen. Handige gesproken meldingen verhogen het gebruiksgemak nog verder door je te attenderen op binnenkomende gesprekken en de batterijstatus.

Alles onder intuïtieve controle

Comfortabel en licht als een veertje

De CX 6.00BT biedt ongeëvenaarde veiligheid en comfort. Het design met snoer om de nek zorgt ervoor dat er minimaal wordt getrokken aan de ergonomisch gebogen oordopjes zodat deze stevig op hun plek blijven zitten. Voor een gepersonaliseerde pasvorm worden er oor-adapters bijgeleverd in vier maten (XS, S, M, L). Dit staat ook garant voor een geweldige demping van omgevingsgeluid, zelfs in een drukke omgeving.

Comfortabel en licht als een veertje

Altijd bij je

De CX 6.00BT is specifiek ontworpen als partner voor muziekfanaten met een mobiele lifestyle. Daarom heeft hij een batterijduur van zes uur met de optie tot snel-laden via USB waarmee er in slechts tien minuten twee uur gebruiksduur wordt toegevoegd. Al na 1,5 uur is de CX 6.00BT volledig opgeladen en klaar om iedere straat te veroveren dankzij de robuuste bouwkwaliteit van Sennheiser en duurzame materialen van topkwaliteit.

Altijd bij je

Wat zit erbij?

 • CX 6.00BT in-ear draadloze hoofdtelefoon
 • USB-laadkabel
 • Set oor-adapters (XS/S/M/L)
 • Draagetui

Technische gegevens

 • Kleur
  zwart
 • Frequentiereactie
  17-21,000 Hz
 • Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL)
  112 dB (1kHz/0 dBFS)
 • Batterijspecificatie
  Lithium-ion polymer
 • Bluetooth
  Version 4.2
 • THD + N, totale harmonische vervorming en ruis
  <0.5% (1kHz, 100dB)

Downloads

 • Veiligheidshandleidingen
 • Gebruiksaanwijzing
 • Handleiding ‘snel wegwijs’
 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity CX 6.00BT & M2 IEBT SW (310 KB) Download