Microfoons voor broadcasting

Professionele apparatuur voor stabiele audio van topkwaliteit voor broadcasting.

Wanneer je een uitzending maakt, staat er meer op het spel dan alleen een fijn geluid en verstaanbaarheid van spraak. Het is ook een kwestie van reputatie - die van jou en die van jouw omroepstation. Je audioapparatuur moet dus voldoen aan de hoogste muzikale en fysieke eisen. Daarom focust Sennheiser tegelijkertijd op een optimaal geluid en een maximale betrouwbaarheid bij het ontwikkelen van producten voor omroeptoepassingen.

De term broadcasting staat voor een groot aantal profielen met bijbehorende eisen - van ENG tot studioproducties. Sennheiser heeft voor ieder type een beproefde oplossing van hoge kwaliteit: Van high-end miniatuurmicrofoons tot draadloze multi-channel systemen. Het portfolio met broadcast-producten omvat bijv. praktisch onzichtbare dasspeldmicrofoons en stevige richtmicrofoons, maar ook de modernste headsets en hoofdtelefoons voor monitoring.

45 Resultaten

Filter

Aansluiting

Bedraad
Draadloos

Capsule

Neumann
800
900

Kanalen

32+

Type

Geweer
Handheld
Miniatuurmicrofoon
Headset
Camera

Prijsbereik

200 - 600
1000 - 2000
2000+
100 - 200
600 - 1000
  • VR-audioproducties van een nieuwe dimensie.Met de handige AMBEO® VR-micro neem je een hoogwaa... Meer
1,785.00

incl. BTW - gratis verzending

  • Lichtgewicht digitale bodypackzender. Voor een breed scala audiobronnen: op het podium, in de studio... Meer
 

 

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.