TeamConnect Bar Solutions

The most feature-rich all-in-one conferencing devices in their class.

Learn more
TeamConnect Ceiling Solutions

Audibly superior ceiling microphones for modern hybrid conferencing and presentations.

Learn more
MobileConnect

Luisterondersteuning via wifi

MobileConnect biedt een gebruiksvriendelijke en intuïtieve luisterondersteuning waarmee gebruikers moeiteloos luisteren met hun eigen apparaat (BYOD).

Meer informatie
EW-DX

Evolving With You.

Digital wireless designed to make collaboration and learning easier.

Learn more
Sennheiser Room Planner

Planning Tool

Explore our online room configuration tool and find the ideal Sennheiser solution for your meeting space.

Meer informatie
Control Cockpit

Alles onder controle

De gebruiksvriendelijke Control Cockpit-software geeft u een duidelijk overzicht van alle Sennheiser-apparaten die compatibel zijn met het netwerk.

Meer informatie

Welkom in de wereld van Sennheiser Bedrijfscommunicatie!

Onze missie is uw sterke partner voor audio-oplossingen te zijn, met als doel uw werk- en leeromgevingen te optimaliseren.

Met onze toonaangevende producten voor contactloze audio en digitale draadloze technologie, evenals met onze traditionele oplossingen, zijn wij uw perfecte partner. Via ons netwerk van wereldwijde partnerschappen bieden wij u de vrijheid en flexibiliteit om zonder beperkingen uw eigen ecosysteem te ontwerpen.

Ontdek zelf onze oplossingen of neem contact op en word lid van de Sennheiser-familie.

Toepassingen

Wij bieden een passende oplossing voor elk type communicatie: belangrijke lezingen of presentaties, contactloze audio tijdens congressen met onbeperkte vrijheid en onbegrensde, drempelloze informatie-uitwisseling. Selecteer uw toepassing, gewenste oplossing of product voor meer informatie.

Vergaderingen & Congressen

Sennheiser biedt ideale audio-oplossingen die nieuwe normen stellen en waarmee elk woord het publiek of de gesprekspartner gegarandeerd betrouwbaar en kristalhelder bereikt.

Mobiele luistertechnologie

Wij staan voor een wereld waarin iedereen onbeperkt toegang heeft tot kennis en informatie. Met onze audio-expertise, onbegrensde ontwikkelaarsgeest en intuïtieve oplossingen creëren wij een omgeving waarin iedereen zich even betrokken voelt.

Rondleidingen

Met onze rondleidingsoplossingen kunt u uw publiek op verschillende manieren een perfecte akoestische ervaring bezorgen.

IT-geoptimaliseerde workflows met Sennheiser

Newsletter subscription