CapTune

Uw Muziek. Uw Manier.

Met CapTune van Sennheiser krijgt u zowel: een eersteklas kwaliteit muziekspeler en een krachtig geluid tuning app om het gevoel van de muziek perfect af te stemmen.

Alles wat we bij Sennheiser doen, doen we in de uitoefening van de perfecte sound. Vandaar CapTune. Een premium muziekspeler en krachtige geluid optimalisatie tool, waardoor u de controle heeft over uw favoriete muziek. Maak multi-source afspeellijsten. Gebruik de unieke SoundCheck om uw geluid af te stemmen door te luisteren, A / B-testen van verschillende set-ups. Sla uw Sound Profielen op - uw persoonlijke muziek keuze en presets - om ze meteen te activeren wanneer u maar wilt.

Uit de App Store Downloaden¹ ²
Van Google Play Downloaden¹ ³

Multi-source capaciteit voor onbeperkt muzikaal plezier

Met CapTune kunt u naar al uw favoriete nummers luisteren uit uiteenlopende bronnen. Onderweg, maar ook thuis via DNLA voor Android of Airplay. Maakt niet uit of de muziek lokaal wordt opgeslagen of gestreamd. Op passende wijze, is het creëren en beheren van meerdere bronnen afspeellijsten een eitje. Voor een hoogwaardige muzikale ervaring, wordt CapTune geleverd met TIDAL's high-fidelity muziek streaming service.

Multi-source capaciteit voor onbeperkt muzikaal plezier

Creeren en opslaan van uw persoonlijk geperfectioneerd geluid

Met CapTune kunt u uw eigen sound - op een speelse manier - ontwerpen: Pas uw luisteren aan aan uw stijl en smaak met behulp van de golf of schuifbalken, of kies gemakkelijk voor een vooraf ingesteld of effect boost. Als alternatief, gebruik de SoundCheck functie om te A/B-testen van een reeks vooraf gedefinieerde equalizerinstellingen en om te ontdekken wat 'perfect' klinkt voor u. De SoundCheck algoritme ingesteld door Sennheiser biedt deskundige rangkeuze met moeiteloos gemak.

Creeren en opslaan van uw persoonlijk geperfectioneerd geluid

"Sound Profiles" voor bij uw activiteit profiel

Het gebruiken van de Sound Profiles functie is als het maken van een momentopname van de muziek die je hoort, samen met een geluid set-up die u eraan hebt toegevoegd. U kunt deze eenvoudig selecteren wanneer u wilt. Bijvoorbeeld: U kunt uw reis iets meer inspirerend maken door het opzetten van uw afspeellijst met, laten we zeggen, een midrange tweak die perfect past bij uw hoofdtelefoon. Voor de sportschool kunt u een ander profiel kiezen met extra bas om u energie te geven.

"Sound Profiles" voor bij uw activiteit profiel

Compatibel met alle technologie achter uw muziek

Iedereen zou van de voordelen van CapTune moeten kunnen genieten. Daarom hebben we het zeer compatibel gemaakt. Met vaste en draadloze Bluetooth-apparaten, evenals compatibel AVR (met behulp van Airplay voor iOS en DLNA voor Android). Afhankelijk van de mogelijkheden van uw mobiele apparaat speelt CapTune MP3, AAC, FLAC, OGG, en WAV audio-bestanden (Android versie) respectievelijk MP3, AIFF, AAC, WAV en Apple Lossless (ALAC) audiobestanden (iOS-versie). CapTune vereist Android 4.1.2 of hoger resp. IOS 8 of hoger. Het is geoptimaliseerd voor smartphone-gebruik, geen tablets.

Compatibel met alle technologie achter uw muziek

Eenvoud en stijl

Sennheiser's zuivere en elegante designprincipes zijn toegepast in heel CapTune. Met een slimme interface die zowel stijlvol is als makkelijk te gebruiken, deze doordachte app geeft u de volledige controle met gemak. Bovendien kunnen andere kleurontwerpthema's worden toegepast om passen bij uw hoofdtelefoon en smaak.

Eenvoud en stijl

Er is zelfs meer. En nog meer komt.

CapTune biedt een speciaal evenwichtige ruimtelijke impuls voor de hoofdtelefoon van de Sennheiser MOMENTUM serie evenals MOMENTUM-specifieke kleurenthema's. En natuurlijk zullen we deze app verder ontwikkelen, om uw persoonlijke muziek ervaring te verbeteren. Blijf ons volgen.

Er is zelfs meer. En nog meer komt.

Nu Downloaden

CapTune is gratis beschikbaar voor iOS en Android. Download CapTune nu om je Sennheiser geluidservaring te verbeteren.

Uit de App Store Downloaden ¹ ²
Van Google Play downloaden¹ ³
Nu Downloaden

1 CapTune Data-Protection Statement
2Apple, the Apple logo, iPhone and AirPlay are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.
3Android, Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.

PXC 550 WIRELESS

PXC 550 WIRELESS

Transformeer uw reis. Upgrade naar eersteklas.

Met de CapTune App, kunt u uw geluid en apparaat personaliseren en aanpassen incl. het annulering geluidsniveau aan uw individuele behoeften Meer