evolution draadloze D1

Evolution draadloze D1 combineert digitale innovatie met de pracht van de evolution capsules.

Volgende Generatie Technologie. Een Revolutionair Systeem.

0 of 1, aan of uit - en wanneer aan, dan echt aan: evolution wireless D1 is een digitaal geluidsoverdracht systeem dat geen compromissen sluit als het gaat om betrouwbaarheid, geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. ew D1 is de nummer één voor elk optreden en live evenement wanneer u gewoon moet kunnen vertrouwen op pure genialiteit. Het kan oplopen tot 15 uitgangslijnen parallel en past onafhankelijk de gevoeligheid van elke verzending aan. Het resultaat: een meer dynamische, ontspannen presentatie.

Eén druk op de knop - en alles is perfect afgestemd

Digitale draadloze transmissie is nog nooit zo eenvoudig geweest: Druk op de knop en je bent los van de kabel. In slechts een fractie van een seconde, zoekt het systeem de beste frequenties en synchroniseert tot 15 extra transmissieverbindingen. En de automatische volumeregeling zorgt ervoor dat de gevoeligheid van uw signaal perfect blijft aangepast. Rustigere passages hebben exact dezelfde duidelijkheid als onderdelen die plotseling luid worden slechts een paar seconden later. Mocht u ooit zelf de controle willen nemen, de ew D1 kan ook geconfigureerd worden met de iOS-app.

Eén druk op de knop - en alles is perfect afgestemd

Niets komt tussen jou en je muziek

Met ew D1 blijft u onlosmakelijk met elkaar verbonden, ongeacht de omgeving. Het systeem controleert uw radiokanalen 133 keer per seconde, het reageert sneller op veranderingen dan dat het geluid uw oor kan bereiken. Indien nodig, kan ew D1 zelfs het zendvermogen verhogen om uw signaal het sterkste te maken in de directe omgeving binnen een fractie van een seconde. Ter vergelijking: een oogwenk duurt 20 keer langer. Tegelijkertijd stelt de high-grade aptX Live-codec uw geluid zeker door middel van geavanceerde software mechanismen.

Niets komt tussen jou en je muziek

Klinkt bekend

Wat is het dat het ew D1 geluid zo speciaal maakt? Je hoort geen verschil ten opzichte van een kabelverbinding. We duwden de aptX Live-codec tot het uiterste totdat sampling en resolutie CD-kwaliteit bereikten, zelfs -en met name -onder de zwaarste omgevingsomstandigheden. Met de grote selectie van capsules in de evolutie-serie, levert ew D1 op maat gemaakte condensator en dynamische microfoons met een geluid dat de standaard overtreft. Trouwens, EQ en de-esser zitten standaard bij alle sets.

Klinkt bekend

Vocale Sets

Onze vocale sets leveren u met alles wat u nodig heeft op het podium. U kunt kiezen tussen twee capsules, die reeds lang zijn geslaagd voor de test van tijd bij optredens over de hele wereld. De cardioid respons van de e 835 biedt verzekerde feedback afwijzing voor als op het podium geluidsbronnen zich voornamelijk achter u bevinden, of wanneer uw monitoren zich voor u bevinden. De e845 in het bijzonder is prachtig geschikt voor solo-zang in een luidere omgeving.

Go to 835-Set Go to 845-Set

Vocale Sets

Capsules

U kunt uw zender combineren met elke capsule van de evolutie-serie - een oplossing op maat van uw stem.

 • e835 - Al het andere is gewoon standaard
 • e845 - Meer focus. Meer aanwezigheid
 • e865 - Gevoelig voor elke Nuance
 • e935 - Verlengt elke stem
 • e945 - Aanwezig de hele weg naar de Top
 • e965 - live geluid op het hoogste niveau
Capsules

Instrumenten Set

Een zachte intermezzo of een rock-out: perfect afgestemde gevoeligheid, zelfs bij lage frequenties zo laag als 20 Hz.

Meer over de set

Instrumenten Set

Hoofdmic Set

Hands-free voor muzikanten - met een voortreffelijk draagcomfort.

Meer over de set

Hoofdmic Set

Lavalier Set

Discrete perfectie voor presentaties, theater en andere platforms en podia.

Meer over de set

Lavalier Set

Wireless System Remote (WSR) App

De WSR app tranformeert uw iOS apparaat in een practische afstandsbediening voor uw digitale draadloze ew D1 systeem.

Meer over de WSR App

Wireless System Remote (WSR) App

Downloads

 • Media Control Protocols
  • Sennheiser Sound Control Protocol for ew D1 (580 KB) Download

 • Toepassingssoftware
 • Gebruiksaanwijzing

Digitaal ... of analoog?

Digitaal ... of analoog?

evolution wireless g3 - Perfect voor multi-channel toepassingen op grotere podia. En onovertroffen, wanneer de in-ear monitoring kwaliteitseisen hoog zijn.
Meer

Newsletter subscription