Deutsche Telekom ervaart Sennheiser

In 2010, besloot Deutsche Telekom, de toonaangevende Duitse gevestigde telecom provider, haar customer support activiteiten (DLTK'S) te consolideren. Het bedrijf is van plan om haar bestaande contactcenters van meer dan 60 terug te brengen tot slechts 33, maar wil haar 14.220 customer support agenten aanhouden. Deutsche Telekom beschouwd het comfort van de customer support agenten van het allergrootste belang in deze nieuwe state-of-the-art contactcenters . Het bedrijf eiste dat het maximale geluidsniveau niet meer dan 60 dB zou zijn. Daarnaast werden er een aantal andere initiatieven opgenomen in het nieuwe ontwerp voor het optimaliseren van het comfort en de veiligheid van de agenten.

De oplossing

Het bedrijf selecteerde de Avaya 9620 IP-telefoons voor haar nieuwe contact centers en zochten een ​​geschikte headset oplossing die zou passen binnen de eisen voor de DTKS. Na intensief testen, koos Deutsche Telekom de Sennheiser Communications CC 550 headset als de nieuwe standaard voor DTKS. De headsets werden gebruikt bij 33 centra door 14.220 contact center agenten. Elke werknemer kreeg een nieuwe headset samen met een boekje met een uitleg over de reden voor het kiezen van deze bijzondere headset.

X1 desktop office headsets case study deutsche telekom 1
„The headset is the key working tool for our employees“
Gero Niemeyer, Head of Customer Service and Telemarketing at DTKS.

De meerwaarde

DTKS is blij met de prestaties van de Sennheiser Communications CC 550 headset. "De headset is het belangrijkste werkinstrument voor onze medewerkers", aldus Gero Niemeyer, hoofd van de Customer Service en Telemarketing bij DTKS. "Voor de selectie van het model: veiligheid, spraakkwaliteit en draagcomfort waren de belangrijkste criteria. De Sennheiser oplossing heeft ons echt overtuigt op alle parameters."

Technology Company

Feiten: Deutsche Telekom Klantenservice
headsets: Sennheiser CC 550
telefoons: Avaya 9620 IP

Headset trial request

Please note that Sennheiser reserves the right to qualify the incoming requests

Find your way

All Products

Find the right headsets and speakerphone for your professional needs.

Try our Headsets

Try a Sennheiser headset and experience the difference for yourself.

Case Studies

Experience companies that successfully use a Sennheiser solution in their business environment.

} catch(e){ console.warn("caught error in customjs code", e); }