Oplossingen voor het hoger onderwijs

Wij maken leren tot een hoorbaar succes.

We bieden baanbrekende digitale audiotechnologie waarmee universiteiten hun studenten vandaag de leeromgeving van morgen laten ervaren.

Instellingen voor hoger onderwijs, zoals hogescholen en universiteiten, zijn op een keerpunt aanbeland. Zo is er steeds meer vraag naar actuele leermethoden. En om in de toekomst aantrekkelijk te blijven, zullen hogescholen en universiteiten hun denkwijze moeten aanpassen. Ook ruim vóór 2020 steeg de vraag al aanzienlijk naar opties om vanuit huis mee te doen aan de les. Daarom kiezen steeds meer instellingen voor oplossingen waarmee ze collegezalen kunnen omtoveren tot digitale klaslokalen op afstand.

Talk

Dankzij onze geavanceerde audioapparatuur leveren we apparatuur voor spraaktoepassingen waarmee professoren, IT-personeel en studenten gemakkelijk overweg kunnen. Je moet geen technische bolleboos zijn om gebruik te maken van de draadloze microfoonsystemen, zoals SpeechLine Digital Wireless, die gemakkelijk uitbreidbaar zijn tot exact het aantal ruimten op de campus als nodig. Garandeer al je studenten een perfect geluid en til de leerervaring naar een hoger niveau.

Talk

Listen

Tegen de achtergrond van een toenemende maatschappelijke vraag naar echte inclusie kunnen geluidsbarrières voor universiteiten een dure zaak worden. Nu kunnen studenten met gehoorproblemen moeiteloos geïntegreerd worden dankzij het streamen van de audiocontent via smartphone. Trek de grootste talenten aan door geavanceerde leeroplossingen aan te bieden. Investeren in onze geïntegreerde digitale audioportefeuille is duurzaam investeren in de toekomst van je studenten.

Listen

Control

In het tijdperk van de digitalisering is investeren in toekomstgerichte, IT-vriendelijke technologieën gewoon essentieel. Verbeter je digitale workflows en beperk je toekomstige investeringen, dankzij onze oplossingen waarmee alle apparatuur in het hele netwerk vanaf een afstand gecontroleerd en bediend kan worden.

Control

Seminar May 27, 2021 - Wireless for Campus Environments

Seminar May 27, 2021 - Wireless for Campus Environments

This training discusses the design and deployment of UHF and DECT wireless microphones in multiple rooms in a campus environment. Topics covered include:
Basics principals of wireless microphones, Frequency Planning for DECT and UHF, Planning equipment for different A/V infrastructures, Managing large numbers of wireless microphones Meer

Deze universiteiten stelden hun vertrouwen in ons. In onze beschrijven universiteiten en ondernemingen hoe Sennheiser-producten de reële oplossingen hebben aangedragen.

Bekijk onze audio-oplossingen voor je campus!

Speechline Digital Wireless

De microfoonreeks SpeechLine Digital Wireless biedt betrouwbare en uiterst flexibele oplossingen op maat van de academische en onderwijssector.

MobileConnect

Luisterondersteuning op je eigen smartphone. MobileConnect verstuurt audiocontent via WLAN live en met een geweldige kwaliteit rechtstreeks naar de persoonlijke smartphones.

Sennheiser Control Cockpit

Digitaliseer uw AV-beheersworkflow.
Digitale workflows maken het leven van elke dag een heel stuk gemakkelijker.
Gratis en gebruikersvriendelijk.

TeamConnect Ceiling 2

Dankzij de gepatenteerde, automatische bundelvormingstechnologie wordt je boodschap van eender waar in de ruimte kristalhelder doorgestuurd naar de niet lokaal aanwezige deelnemers aan de lezing.

evolution wireless G4

De evolution wireless series heeft zich bewezen als de wereldwijde norm in de sector. Met de ew 300 G4 verlegt Sennheiser alweer grenzen met een nog flexibeler systeem en een geoptimaliseerde ondersteuning voor digitale workflows.

Evolution Wireless Digital

Evolution Wireless Digital biedt de meest betrouwbare verbinding voor elke situatie, elke plaats, nu en in de toekomst - of het nu gaat om spraak, lezing, conferentie, moderatie of live performance.

Onderwijsbrochure

Probeer onze oplossing uit bij u op de campus

Downloads

  • Digital Brochures

Nieuws

Als u meer wilt weten over specifieke producten, kunt u een kijkje nemen op onze !

Newsletter subscription