Sennheiser Onderwijsoplossingen [Education Solutions]

Maak leren tot een ‘klinkende’ ervaring

We bieden een baanbrekende digitale audiotechnologie waarmee universiteiten hun studenten vandaag de leeromgeving van morgen laten ervaren.

Campusbrede audio

Talk

Dankzij onze geavanceerde audioapparatuur leveren we toestellen voor spraaktoepassingen waarmee professoren, IT-personeel en studenten gemakkelijk overweg kunnen. Je moet geen technische bolleboos zijn om gebruik te maken van de draadloze microfoonsystemen, zoals SpeechLine Digital Wireless, die gemakkelijk uitbreidbaar zijn tot exact het aantal ruimten op de campus als nodig. Garandeer al je studenten een perfect geluid en til de leerervaring naar een hoger niveau.

Talk

Listen

Tegen de achtergrond van een toenemende maatschappelijke vraag naar echte inclusie kunnen geluidsbarrières voor universiteiten een dure zaak worden. Nu kunnen studenten met gehoorproblemen moeiteloos geïntegreerd worden dankzij het streamen van de audiocontent via smartphone. Trek de grootste talenten aan door geavanceerde leeroplossingen aan te bieden. Investeren in onze geïntegreerde digitale audioportefeuille is duurzaam investeren in de toekomst van je studenten.

Listen

Control

In het tijdperk van de digitalisering is investeren in toekomstgerichte, IT-vriendelijke technologieën gewoon essentieel. Verbeter je digitale workflows en beperk je toekomstige investeringen, dankzij onze oplossingen waarmee alle apparatuur in het hele netwerk vanaf een afstand gecontroleerd en bediend kan worden.

Control

Deze universiteiten stelden hun vertrouwen in ons. In onze Succesverhalen beschrijven universiteiten en ondernemingen hoe Sennheiser-producten de reële oplossingen hebben aangedragen.

Bekijk onze audio-oplossingen voor je campus!

Talk

Speechline Digital Wireless

De microfoonreeks SpeechLine Digital Wireless biedt betrouwbare en uiterst flexibele oplossingen op maat van de academische en onderwijssector.

Listen

MobileConnect

Luisterondersteuning op je eigen smartphone. MobileConnect verstuurt audiocontent via WLAN live en met een geweldige kwaliteit rechtstreeks naar de persoonlijke smartphones.

Control

Sennheiser Control Cockpit

Digitaliseer uw AV-beheersworkflow.
Digitale workflows maken het leven van elke dag een heel stuk gemakkelijker.
Gratis en gebruikersvriendelijk.

Talk

TeamConnect Ceiling 2

Dankzij de gepatenteerde, automatische bundelvormingstechnologie wordt je boodschap van eender waar in de ruimte kristalhelder doorgestuurd naar de niet lokaal aanwezige deelnemers aan de lezing.

Talk

evolution wireless G4

De evolution wireless series heeft zich opgeworpen tot de wereldwijde norm in de sector. Met de ew 300 G4 verzet Sennheiser alweer bakens met een nog flexibeler systeem en een geoptimaliseerde ondersteuning voor digitale workflows.

Onderwijsbrochure

Probeer onze oplossing uit bij u op de campus

Downloads

  • Digital Brochures

Neem gerust een kijkje op onze blog, voor bijkomende informatie over de individuele producten!

Contact us