Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close

Esfera

Drie spannende geluiddimensies uit twee standaard audiokabels

Hoeveel indrukwekkender en emotioneler zijn sportuitzendingen die er ook in slagen om de geest en de sfeer van de locatie waar het plaats vindt over te brengen? Een sfeer, echter, is iets wat om u heen is, terwijl de meeste van de tijd omroepen hun toevlucht moeten nemen tot conventionele stereo-apparatuur. Vooral als gevolg van strakke timing of vanwege het feit dat het opzetten van surround sound niet wordt ondersteund door de infrastructuur. Deze problemen zijn nu opgelost.

Maak kennis met het systeem

De oplossing heet ESFERA, het surround microfoon systeem ontwikkeld door Sennheiser. Het stelt u voor de eerste keer in staat om 5.1 surround sound te genereren en uit te zenden met behulp van twee gewone standaard audiokabels. Alles wat u nodig heeft is de SPM 8000 microfoon van de locatie en de SBP 8000 basiseenheid op elke moment in het productie of postproductie proces voordat het audiosignaal wordt uitgezonden. De compact bouw van de microfoon unit, die op een camera kan worden gemonteerd, laat zelfs zijlijn interviews toe of de toepassing in krappe ruimtes.

Maak kennis met het systeem

Twee leggen alles vast

Verrassend compact en eenvoudig in te stellen, bestaat de SPM 8000 eigenlijk uit twee RF condensator microfoons in XY-array. Uitgerust met de technologie van de legendarische MKH-serie beschikt het over een natuurlijk en gedetailleerd geluid, en is ook weerbestendig en robuust, waardoor het de perfecte keuze is voor gebruik buitenshuis. Sportomroepen zullen zijn extreem lage inherente ruis waarderen, waarmee zelfs de zachtste geluid gegevens te horen zijn. De SPM 8000 wordt geleverd met een all-in pakket. Net zo compleet als de sfeer die u zal overbrengen aan het publiek.

SPM 8000
Twee leggen alles vast

Het ruimte-achtig laten klinken

De 19" verwerkingseenheid is uitgerust met de unieke chip-hersenen om een ​​volkomen normaal stereo audio-signaal door twee standaard kabels geleverd om te zetten in een volwaardige 5.1 surround ervaring bij een sampling rate van 96 kHz. Zodat een omroep vriendelijke signaal van de ingebouwde compressor kan worden ingeschakeld. De SPB 8000 blinkt uit met een heldere vormgeving en vier rechtstreeks selecteerbare voorinstellingen die via de Ethernet-interface kunnen worden gewijzigd. Met de processor-software kunt u uw surround soundscapes individueel bepalen via de PC-interface.

SPB 8000
Het ruimte-achtig laten klinken

Omringd door flexibiliteit

Met de software van de SPB 8000 kunt u de parameters van vier verschillende surround sound-instellingen die kunnen worden opgeslagen individueel bepalen, en activeren met een druk op een vooraf ingestelde knop.

Omringd door flexibiliteit