Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

evolution wireless G4

Ontwikkelt zich samen met u.

De vierde generatie van evolution wireless maakt de professionele draadloze techniek nog flexibeler, nog eenvoudiger, nog zekerder. Voor musici, filmmakers, sprekers op congressen en in collegezalen: G4 is een systeem dat gewoon meegroeit.

Het ultimatieve draadloze systeem, dat met u meegroeit. De vierde generatie van de wereldwijd meest succesvolle Sennheiser-serie laat op het gebied van flexibiliteit, uitermate eenvoudige bediening en zekerheid niets meer te wensen over. Ongeacht of dit tijdens tournees, buitenopnames, in conferentie- of collegezalen is – G4 staat altijd voor u klaar.

evolution wireless G4

Live geluid

Van de kleinste podia tot de grootste arena’s dekt de 100-serie alles wat musici en performers met het publiek verbindt en zorgt voor snelle gelijkschakeling van max. 12 kanalen, terwijl de 500-serie bij multikanaaltoepassingen met een bandbreedte van max. 88 MHz zelfs de meest kritische professional overtuigt.

Radio. en tv-uitzendingen en film

Speciaal ontwikkeld voor de mobiele journalistiek is de 100-serie de industriële standaard en kan overal worden gebruikt waar alles snel en betrouwbaar in één take moet worden opgenomen. De compleet nieuwe 500-serie zorgt dankzij de grote bandbreedte voor een betrouwbare geluidsoverdracht bij de opnames van grote films.

Zakelijk en educatief

Met de 300-serie vergroot Sennheiser nogmaals de flexibiliteit en de ondersteuning voor de workflow. Dankzij Remote Control en Monitoring met de Sennheiser Control Cockpit is G4 het veelzijdige systeem voor zakelijke en educatieve toepassingen.

Draadloze techniek was nog nooit zo flexibel.

Club-gig? Groot festivalpodium? In de open lucht draaien? Collegezaal? Conferentie? Kan allemaal, dankzij G4. Met de 100-serie kunnen nu 12 kanalen supersnel gelijkgeschakeld worden – dat bespaart waardevolle tijd tijdens het instellen. De 300- en 500-series zijn zelfs met een bandbreedte van max. 88 MHz leverbaar.

Draadloze techniek was nog nooit zo flexibel.

De nieuwe eenvoud in een complexe set-up.

G4 is het gemakkelijkst te bedienen professionele systeem in zijn prijsklasse.
Het intuïtieve display vormt het hart van het systeem, de True-Diversity ontvanger, en zorgt ervoor dat de G¤ snel en eenvoudig in het gebruik is. De Wireless Systems Manager-software (300- en 500-series) en de Control Cockpit (300 -serie) maken het bewaken van multikanaalinstallaties super eenvoudig en zorgen voor een perfecte workflow.

De nieuwe eenvoud in een complexe set-up.

Geen compromissen bij de overdrachtszekerheid.

Tot 100 meter (330 feet) een perfect geluid, max. 50 mW zendvermogen (300- en 500-series), terugkoppelingsvrij microfoonkapsel – dat is de absolute overdrachtszekerheid tot op de achterste rijen. In het bijzonder wanneer alles er in één take op moet staan, bijv. bij het draaien in de open lucht, omgeven vele alle andere camerateams, kan de capaciteit van de G4 ten volle worden benut. Vertrouw altijd en overal op de G4.

Geen compromissen bij de overdrachtszekerheid.

Nog meer mogelijkheden.

De evolution wireless is gemaakt voor iedere denkbare toepassing. Bij de G4 heeft Sennheiser nog een paar nieuwe sets toegevoegd: een Combo-set uit de 100-serie (handheld en reversmicrofoon), een compleet nieuwe 500-serie voor grote filmopnames, evenals nieuwe Basic-sets voor de 300-serie (zakelijk en educatief), waarmee uw systeem willekeurig en voordelig kan worden uitgebreid.

Nog meer mogelijkheden.