EVOLUTION WIRELESS DIGITAL

Evolueert met u mee

Toekomstbestendige draadloze microfoons gemaakt voor dagelijks resultaat.

Evolution Wireless Digital biedt de meest betrouwbare verbinding voor elke situatie, elke plaats, nu en in de toekomst - of het nu gaat om spraak, lezing, conferentie, moderatie of live performance. Gemakkelijke installatie en controle via een app op uw toestel.

Belangrijkste toepassingen voor bedrijfscommunicatie: basis- en middelbaar onderwijs, horeca, hoger onderwijs, bedrijven en overheid

Eenvoudig opzetten en controleren

De Evolution Wireless Digital Smart Assist App biedt mobiele toegang tot alle systeeminstellingen. Controle op afstand in de palm van uw hand bespaart u tijd en energie. De app biedt automatische configuratie, bediening en controle om een betrouwbare verbinding te garanderen. Het gelijkmatige afstemrooster plaatst frequenties gelijkmatig naast elkaar en zorgt dat RF-coördinatie niet langer nodig is. Profiteer ook van de eliminatie van intermodulatiedropouts en de mogelijkheid om uw aantal kanalen te maximaliseren, zelfs in overbelaste RF-omgevingen. Met de kleurgecodeerde kanalen kunt u de onderdelen van het systeem gemakkelijk identificeren.

Eenvoudig opzetten en controleren

Veelzijdig gebruik en betrouwbare werking

Met zijn brede scala aan accessoires en de flexibiliteit om alle draagbare microfoonkappen van Sennheiser of Neumann te kiezen, kan de Evolution Wireless Digital gebruikt worden in elke mogelijke situatie. Het biedt een groter dynamisch bereik dan elk ander draadloos systeem dat momenteel op de markt is, verzekert u in een handomdraai automatisch van het meest betrouwbare signaal en werkt tot 12 uur met een oplaadbare batterij.

Veelzijdig gebruik en betrouwbare werking

Toekomstbestendige investering

Om u goed uit te rusten voor vandaag en zelfs voor toekomstige uitbreidingen, biedt Sennheiser het hoogste dynamische bereik, Bluetooth Low Energy en een schaalbaarheid voor maximaal 90 kanalen. U kunt vertrouwen op het draadloze microfoonsysteem, hoe uw behoeften en omgeving in de loop van de tijd ook veranderen. Een robuuste metalen behuizing garandeert bescherming voor een betrouwbaar toestel dat lange tijd gebruikt kan worden.

Toekomstbestendige investering

EW-D SMART ASSIST APP

De EW-D Smart Assist App maakt het instellen en gebruiken van de Evolution Wireless Digital eenvoudig en snel. Gebruik uw Android of iOS-toestel om via Bluetooth verbinding te maken voor een efficiënte installatie en overzicht van uw nieuwe draadloze systeem. De app biedt automatische instelling van ontvangers en zenders, frequentietoewijzing, kanaalnaamgeving, muting en batterijstatus. Het biedt onmiddellijke toegang tot alle systeeminstellingen en een ondersteunings-hub met video-tutorials en gedetailleerde handleidingen om u op weg te helpen. Blijf up-to-date met firmware-updates die rechtstreeks in de app toegankelijk zijn.

Downloads

  • Digital Brochures

Newsletter subscription

Contact Us