Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu
MKE 2 elements
MKE 2 elements
MKE 2 elements
Best of Show digital Video award logo
Externe waterdichte cameramicrofoon

MKE 2 elements

Waterdichte kwaliteitsmicrofoon voor GoPro® HERO4 camera’s
99.00
49.00
incl. BTW – gratis verzending
Artikel nr. 507306
OUT OF STOCK

Action Mic voor GoPro® HERO4-camera’s

Voeg de ontbrekende schakel toe. – U wilt voor die mooie video ook een verbluffende audio? De MKE 2 elements Action Mic voor GoPro® HERO4-camera’s maakt het verschil. Bent u er klaar voor? Hij ook! Ongeacht wat de plannen zijn: mountainbiken, wintersport, die reuzengolven bedwingen... De MKE 2 elements Action Mic geeft u die extra dimensie. U deelt uw ervaring nu niet enkel met prachtige beelden maar ook met een opmerkelijk geluid.

Audio

Upgrade uw GoPro®

Mountainbiken, surfen, snowboarden... GoPro-camera’s zijn geknipt voor het maken van spectaculaire video’s met een verbluffende beeldkwaliteit. Met de MKE 2 elements Action Mic hebt u nu een solide oplossing in handen om de spanning van het moment ook in een ongelofelijk geluid te vatten. De uitstekende Sennheiser-technologie is nu klaar voor de meest extreme situaties die een microfoon aankan. De MKE 2 elements Action Mic helpt u het hele verhaal te vertellen. Inpluggen en... Actie!

Upgrade uw GoPro®

Kwaliteit

Toon de actie en laat ze nu ook horen

Om een publiek echt in vervoering te brengen biedt een schitterende klank net dat ietsje meer. GoPro-opnames zijn op zichzelf al bijzonder levensecht en nu kunt u de beelden ook een geluidsupgrade meegeven. De MKE 2 elements Action Mic voegt net datgene toe wat eerder altijd ontbrak om een echt professionele en blijvende indruk te maken: een schitterende klank, van legendarische Sennheiser-kwaliteit. Dit is de upgrade waar u al zo lang naar uitkeek.

Toon de actie en laat ze nu ook horen

Passie

Voeg een spectaculaire nieuwe dimensie toe

Bekijk een video met het geluid uitgezet en je beseft dat precies de sound de sensatie vervolledigt: de ademhaling van de sporter, het gebulder van de branding, het geknars van de fietsbanden... De MKE 2 elements Action Mic registreert het allemaal. Duidelijk, scherp, afgelijnd. U brengt emotie en sfeer over, veeleer dan louter beelden.

Voeg een spectaculaire nieuwe dimensie toe

Veelzijdigheid

Verhoog uw GoPro-mogelijkheden

Er zijn van die ervaringen en plaatsen, ver van de platgetreden paden, waarvan de beelden zonder het bijbehorende geluid niet langerdezelfde sensatie en fascinatie bieden. Met de MKE 2 elements Action Mic kunt u die nu gerust op uw GoPro-bucketlist zetten. Opnames onderweg en op het terrein die een uitstekend geluid vereisen worden met deze vernuftige micro immers een haalbare kaart.

Verhoog uw GoPro-mogelijkheden

Waterdichtheid

Klaar om de elementen te trotseren

Water is geen probleem. Tot 1m druk geeft de MKE 2 elements Action Mic geen krimp. En hoewel opnames onder water niet mogelijk zijn is hij klaar voor de strijd zodra hij weer aan de oppervlakte komt. Maak u dus maar geen zorgen om die MKE 2 elements Action Mic. U kunt overal, waar uw GoPro ook gaat, meenemen.

Klaar om de elementen te trotseren

Bruikbaarheid

Geen bijkomende stappen vereist

Gewoon de MKE 2 elements Action Mic verbinden met het aangepaste BacPac-achterklepje van Sennheiser voor uw GoPro en u bent er klaar voor. Ook voor uw GoPro-video’s ligt de superieure geluidskwaliteit van Sennheiser nu binnen handbereik. Omdat de MKE 2 elements Action Mic naadloos aansluit op de oorspronkelijke behuizing van de GoPro hebt u hiermee een volledige, waterdichte oplossing in handen. Zelf kunt u gefocust blijven op de actie. En laat uw publiek ze meebeleven vanaf de eerste rij.

Geen bijkomende stappen vereist

Wat zit erbij?

 • Action Mic
 • 2 x spacer
 • Veiligheidshandleiding
 • Snelle naslaggids

Technische gegevens

 • Afmetingen
  Case inclusief windstopper ongeveer 125 x 70 x 60 mm/ Windstopper 62 mm diameter
 • Frequentiereactie
  20Hz to 20kHz
 • Gewicht
  45g
 • Oppikpatroon
  omnidirectioneel
 • Opslagtemperatuur
  -20°C to 70°C (-4°F to 158°F)
 • Werkingstemperatuur
  -10°C to 50°C (14°F to 122°F)
 • Connectie
  GoPro-audioconnectie voor Hero 4
 • Waterbeschermingscode
  IPX7

Downloads

 • Handleiding ‘snel wegwijs’
  • Quick Guide Action Mic (MKE 2 elements) (2.8 MB) Download

 • Veiligheidshandleidingen
  • Safety Guide Action Mic (MKE 2 elements) (1.6 MB) Download

  • Safety Guide Action Mic (MKE 2 elements) Part 2 (1.9 MB) Download

 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity MKE elements (290 KB) Download