Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Externe microfoons voor Camcorders & Camera's

Foto's hebben nog nooit beter geklonken.

Camera's, hoewel ze bijna altijd zijn uitgerust met een ingebouwde microfoon, zijn voor het maken van foto's. Als u een fatsoenlijke audio track wilt die er bij past, dient u een echte speciale microfoon te hebben. Paramount is een betrouwbare verbinding naar of met de camera, of het nu draadloos of gemonteerd is, en een robuust ontwerp dat wel tegen een stootje kan. Als er een Sennheiser logo op staat kunt u er zeker van zijn dat u dat allemaal krijgt en ook een geweldige geluidskwaliteit.

Sennheiser heeft een lange geschiedenis in het bouwen van microfoons voor de omroep, dus er zijn wel een aantal camera-microfoons om uit te kiezen. Afhankelijk van het toepassingsgebied biedt Sennheiser modellen die op de camera kunnen worden bevestigd, afzonderlijk gebruikt, of beide. Uw foto's zullen in ieder geval worden begeleid door het geluid die ze verdienen.

AVX

AVX

Het AVX-systeem is vanaf de grond opgebouwd voor een vlekkeloze audio-voor-videoprestaties. Relax, it's an AVX. Meer

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.