Gaming Downloads

Let er a.u.b. op dat het niet voor al onze headsets nodig is om drivers te installeren. Dat wil zeggen, als jouw headset niet op deze pagina in de lijst is vermeld, dan heeft deze geen enkele driver nodig!

Sennheiser Gaming Suite

Compatible with the GSP 670 and other Digital Products, the Sennheiser Gaming Suite allows customizing the sound to make it fit your needs and audio preferences.

Sennheiser Gaming Suite

Sennheiser gaming suite

Surround Dongle Downloads

Ervaar de ongelooflijk overrompelende 7.1 Dolby Surround Sound beleving.
De fraaie surround dongle en gebruikersvriendelijke pc-software optimaliseren meer dan uitstekend jouw beleving voor het competitief, geheel geconcentreerd en intens gamen.

Surround Dongle Downloads

3D G4ME 1

3D G4ME 1 is door ons team ontwikkeld zodat hij perfect bij jouw headset past en je niet meer aan de standaard geluidskaart van de PC gebonden bent.
Met 3D G4ME 1 wordt het microfoonsignaal zorgvuldig omgezet zonder brommen of fluiten en de zachtste fluistering tot de meest luide schreeuw wordt kraakhelder weergegeven.

Dolby Headphone 7.1 Surround Sound zorgt voor een realistische surround sound-beleving, waarbij je de geluiden uit de diverse richtingen duidelijk kunt horen, van een zachte voetstap tot de zwaarste trillingen in de grond.

3D G4ME 1

GSX 1000 & GSX 1200 PRO

Voornamelijk ontworpen voor het gamen, is de GSX audioversterker voorzien van een binaurale rendering-engine van Sennheiser. Het innovatieve virtuele 7.1 surround-algoritme is ontwikkeld met de eisen van de professionele gamer in het achterhoofd. Beleef de surround sound op een nieuw niveau. Het werkt zowel op de PC als de Mac.

GSX 1000 & GSX 1200 PRO

Special Editions

Soms ontwikkelen wij gaming-producten in een speciale uitvoering, waarvoor geen eigen productpagina bestaat. De bijbehorende downloads voor deze producten kunnen hier worden gevonden.
Hou er rekening mee dat de producten die geen speciale uitvoering betreffen, niet hieronder zijn vermeld. De documenten behorend bij deze producten zijn te vinden op de specifieke productpagina's op onze website.

Special Editions

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Meer