Beperkte aanbieding

Ontvang de Sennheiser GSA 50 headset-hanger gratis (ter waarde van €34,90) bij aankoop van deze headset. Het product wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd wanneer je gaat afrekenen.

GSX 1200 PRO

Ontworpen voor de competitieve eSports-arena, is de GSX 1200 PRO-audioversterker voorzien van het innovatief, virtueel 7.1 surround algoritme. En met feautures zoals Chat Link 8 waarbij voor vertragingsvrije communicatie via de kabel, waarmee tot wel 8 GSX 1200 Pro's met elkaar verbonden kunnen worden, volledig voorbereid voor toernooien.

GSP 350

De allerbeste games nemen je nu al mee naar nieuwe en opwindende werelden, maar wanneer je er klaar voor bent om jezelf nog dieper in een game onder te dompelen, is de Sennheiser GSP 350 een absolute must. Dankzij de high-end akoestische technologie van Sennheiser en ongelofelijke Dolby 7.1 Surround Sound zorgt de GSP 350 voor een extreme in-game beleving voor PC-gamers, realistischer dan ooit tevoren.

GSX 1000

Voornamelijk ontworpen voor het gamen, is de GSX 1000 audioversterker voorzien van een binaurale rendering-engine van Sennheiser. Het innovatieve virtuele 7.1 surround-algoritme is ontwikkeld met de eisen van de professionele gamer in het achterhoofd. Beleef de surround sound op een nieuw niveau.

GSP 300 Series

Sennheiser’s GSP 300 is de ultieme verbetering voor gamers voor wie alleen het beste telt: op het gebied van akoestiek zijn de ultra-comfortabele oorkussentjes van traagschuim de beste in hun klasse, waarbij de microfoon met de uitstekende ruisonderdrukking het achtergrondgeluid tot een minimum beperkt en jij je volledig op je game kunt concentreren.

Wordt partner

Wil je worden betaald terwijl je aan het gamen bent en je favoriete game streamt? Ga voor die extra winst en wordt partner van Sennheiser Gaming.

GAME ZERO

Geluid is een belangrijk element in zowel professioneel en thuis gamen en het investeren in de juiste headset is een must als het gaat om uw spel naar het volgende niveau te nemen.

De sound maakt de game

Sennheiser is het enige bedrijf dat zowel de precisie microfoons maakt waarmee jouw games zijn opgenomen, als de headsets waarmee jij naar het geluid luistert. Waarom zou jij dan een ander merk headset willen gebruiken?

PC 373D

Ervaar de ongelooflijk overrompelende 7.1 Dolby Surround Sound beleving.
De fraaie surround dongle en gebruikersvriendelijke pc-software optimaliseren meer dan uitstekend jouw beleving voor het competitief, geheel geconcentreerd en intens gamen.

GAME ONE

GAME ONE is de crème de la crème-headset voor het thuisgamen. Het is zonder discussie de meest comfortabele high-end gaming-headset die er op dit moment te koop is en zorgt voor een extreem gedetailleerde natuurlijke geluidsbeleving.

Versterkers en toebehoren voor het gamen

Versterkers en toebehoren voor het gamen

Heb je al een Sennheiser gaming-headset en wil je gebruik maken van de voordelen van onze reserveonderdelen en toebehoren, of wil je met onze gaming-versterkers misschien meer power uit je headset halen? Meer
#TheSoundGamesAreMadeOf

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Voor zowel het professionele als thuis-gamen is het geluid een belangrijk element en de investering in de juiste headset is een must wanneer je jou game naar het volgende level wilt brengen. Meer

Waarom Sennheiser?

Waarom Sennheiser?

Game tijd is jouw tijd, daarom wordt elke gaming-headset van Sennheiser geleverd met een ingebouwde missie: maximaal speelplezier bieden door een puur en doordringend audiogeluid. Klik hier om uit te vinden waarom de gaming-headset van Sennheiser de beste keus is.
Meer

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Let er a.u.b. op dat het niet voor al onze headsets nodig is om drivers te installeren. Meer

Contact us on Facebook

Contact us on Facebook

You can write directly to our gaming experts for product specific information, ideas or advice. Meer