GSP 370

Wireless Gaming Headset

Met een batterijduur van tot wel 100 uur is de draadloze GSP 370 de perfecte gaming headset voor iedereen die houdt van het gaminggeluid van Sennheiser maar behoefte heeft aan de vrijheid van draadloos.

GSP 670

Gaming Headset

Bewegingsvrijheid, de allernieuwste low-latency technologie, superieure Sennheiser-geluidsprestaties
voor gaming en tot 20 uur batterijduur maken van
de GSP 670 de ultieme gamingheadset.

GSP 550

Gaming Headset

De GSP 550 gaming headset voor PC levert high-fidelity 7.1 Dolby surround sound, en verzorgt kristalheldere communicatie dankzij onze ruisonderdrukkende kwaliteitsmicrofoon voor de ultieme audio-ervaring. De open akoestiek en geavanceerde ergonomie met een dubbelassig, metalen scharniersysteem en een verstelbare hoofdband zorgen voor superieur draagcomfort.

GEAR UP

Gaming Amplifiers and Accessories

Heb je al een Sennheiser gaming-headset en wil je gebruik maken van de voordelen van onze reserveonderdelen en toebehoren, of wil je met onze gaming-versterkers misschien meer power uit je headset halen?

Hier vind je alle toebehoren die perfect bij jouw product passen.

GSP 600

Gaming Headset

Serieuze gamers hebben serieus materiaal nodig. Wanneer de competitie zwaarder wordt, staat de professionele GSP 600 gaming headset zijn mannetje. Ergonomische ontworpen oorkussens en een instelbare hoofdband garanderen een superieur draagcomfort. De bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd door het metalen scharniersysteem dat een lange levensduur heeft, waarmee voor een perfecte pasvorm wordt gezorgd en jij kunt beschikken over exceptionele audioprestaties.

Wordt partner

Wil je worden betaald terwijl je aan het gamen bent en je favoriete game streamt? Ga voor die extra winst en wordt partner van Sennheiser Gaming.

GSX 1000

Gaming Amplifier

Voornamelijk ontworpen voor het gamen, is de GSX 1000 audioversterker voorzien van een binaurale rendering-engine van Sennheiser. Het innovatieve virtuele 7.1 surround-algoritme is ontwikkeld met de eisen van de professionele gamer in het achterhoofd. Beleef de surround sound op een nieuw niveau.

De sound maakt de game

Sennheiser is het enige bedrijf dat zowel de precisie microfoons maakt waarmee jouw games zijn opgenomen, als de headsets waarmee jij naar het geluid luistert. Waarom zou jij dan een ander merk headset willen gebruiken?

Versterkers en toebehoren voor het gamen

Versterkers en toebehoren voor het gamen

Heb je al een Sennheiser gaming-headset en wil je gebruik maken van de voordelen van onze reserveonderdelen en toebehoren, of wil je met onze gaming-versterkers misschien meer power uit je headset halen? Meer
#TheSoundGamesAreMadeOf
Het is waar. Sennheiser is het enige bedrijf dat zowel de precisiemicrofoons maakt, waarop je games zijn opgenomen, als de headsets die je gebruikt om deze te spelen. Dus waarom zou je een ander merk headset voor gaming willen?

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Gids voor het kiezen van de juiste gaming-headset

Voor zowel het professionele als thuis-gamen is het geluid een belangrijk element en de investering in de juiste headset is een must wanneer je jou game naar het volgende level wilt brengen. Meer

Waarom Sennheiser?

Waarom Sennheiser?

Game tijd is jouw tijd, daarom wordt elke gaming-headset van Sennheiser geleverd met een ingebouwde missie: maximaal speelplezier bieden door een puur en doordringend audiogeluid. Klik hier om uit te vinden waarom de gaming-headset van Sennheiser de beste keus is.
Meer

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Let er a.u.b. op dat het niet voor al onze headsets nodig is om drivers te installeren. Meer

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Meer

Sponsorships

Sponsorships

Ontdek wie deel uitmaakt van de Sennheiser Gaming-familie en van wie wij de trotse sponsor zijn in de eSports-scene. Meer