Wordt partner

Wil je worden betaald terwijl je aan het gamen bent en je favoriete game streamt? Alles wat je hoeft te doen is je partnerbanner of links op je eigen streamingkanaal op bijv. YouTube of Twitch te zetten. Voor elke gaming-headset, of welk ander product van Sennheiser dan ook, die via deze link worden verkocht, ontvang je provisie. Waar wacht je nog op?

Doe nu mee

Wat houdt het partnerprogramma van Sennheiser Gaming in?

Het partnerprogramma van Sennheiser Gaming is een manier om geld te verdienen door banners of links op je eigen streamingkanaal zoals bijv. YouTube of Twitch te zetten, en zo je fans en volgers naar de webshop* van Sennheiser te verwijzen. Voor elke gaming-headset, of welk ander product van Sennheiser dan ook, die via deze link worden verkocht, krijg jij provisie.

_*De webshop van Sennheiser is op dit moment in onderstaande landen beschikbaar: Verenigde Staten van Amerika, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Nederland, Australië, China, Zuid-Korea.

Hoe wordt je partner?

Klik op de button "Nu partner worden" en vul het aanmeldingsformulier in om deel te nemen aan het partnerprogramma van Sennheiser Gaming. Je ontvangt automatisch een e-mail met de bevestiging van je aanmelding.

Hoe kan ik mij als partner van het Sennheiser Gaming kwalificeren?

Je moet een streamer zijn, een eigen kanaal op YouTube hebben of actief zijn in de online gaming scene. Het partnerprogramma van Sennheiser Gaming gaat niet alleen over je bereik, maar ook over de kwaliteit van je inhoud en de tijd die je hierin steekt.

Waarom is het partnerprogramma van Sennheiser Gaming zo aantrekkelijk?

Het partnerprogramma van Sennheiser Gaming biedt de unieke mogelijkheid om niet alleen provisie te verdienen op alle gaming-toebehoren van Sennheiser maar ook op alle andere producten die in de webshop van Sennheiser te koop zijn. Als een partner in het partnerprogramma van Sennheiser Gaming heb je de mogelijkheid om je fans en volgers te attenderen op exclusieve aanbiedingen en koopjes.

Hoeveel kan ik verdienen?

The sky is the limit! De provisie bedraagt 6% van de netto verkoopwaarde en geldt voor alle Sennheiser-producten die via jouw unieke link in de webshop van Sennheiser worden verkocht.

Hoe wordt de provisie uitbetaald?

De provisie is gebaseerd op de netto verkoopwaarde van producten die maandelijks via jouw link worden verkocht en wordt 90 dagen na de maand waarin de producten werden verkocht uitbetaald. De provisie wordt door onze partner Impact Radius uitbetaald.

Hoe kan ik bijhouden wat en hoeveel er via mijn link worden verkocht en hoeveel provisie ik daarover krijg?

Met behulp van de interface van Impact Radius heb je toegang tot de dagelijkse overzichten waarin alle informatie staat die je nodig hebt.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen contact met ons op via [email protected]

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Meer