Gaming Headset for PC, Mac, PS4 & Multi-platform

GSP 500 Gaming Headset

De GSP 500 gaming-headset geeft een Hi-Fi-geluid met een ongelofelijke ruimtelijke weergave voor een game-ervaring waarin je werkelijk wordt ondergedompeld. De open akoestische en verbeterde ergonomie garandeert een superieur draagcomfort , terwijl het nieuwe en robuuste ontwerp is voorzien van een op twee assen gebaseerd scharniersysteem en een instelbare hoofdbeugel voor een aangepaste pasvorm, en een microfoon van studiokwaliteit met ruisonderdrukking voor een kristalheldere communicatie.
229.00
incl. BTW – gratis verzending
Artikel nr. 507261

GRATIS MUISMAT

Koop een gamingheadset* of versterker*
en krijg een gratis muismat.

Kies tussen drie verschillende maten - S, L of XL.

Gebruik bij het afrekenen een van de volgende codes:
*GAME ZERO, GAME ONE, GSP 550, GSP 500,
GSP 600, PC 373D, GSP 300 Series, GSP 350,
GSX 1000, GSX 1200 PRO

ONGEËVENAARDE AUDIOKWALITEIT

Wanneer je één wilt worden met je game, heb je een audio weergave in Hi-Fi-kwaliteit nodig. GSP 500 is een, aan de achterkant open, akoestische gaming-headset waarmee een ongelofelijk natuurlijk en ruimtelijk geluid wordt gerealiseerd. Wij zijn erin geslaagd om een betere basrespons te realiseren die in evenwicht is met de andere frequenties, zodat jij je helemaal op de superieure geluidskwaliteit en dynamiek van het spel kunt concentreren.

ONGEËVENAARDE AUDIOKWALITEIT

EEN SUPERIEUR COMFORT

De GSP 500 kent een lange reeks aan verbeteringen om een superieur comfort te garanderen. Het ergonomische ontwerp en de ademende zachte oorkussens passen zich volledig aan het oor aan wat het draagcomfort enorm vergroot. Naast de verbeterde reproductie van het geluid, helpt het open ontwerp van de GSP 500 om de oren koel te houden.

EEN SUPERIEUR COMFORT

PERFECTE PASVORM

De perfecte pasvorm heeft een nieuwe standaard gekregen door de combinatie van een nieuw metalen scharniersysteem en een innovatieve instelbare hoofdbeugel. Dit op twee assen berustende scharniersysteem en de instelbare contactdruk zorgen ervoor dat met de GSP 500 de pasvorm voor veel hoofdafmetingen en gezichtsvormen is verbeterd.

PERFECTE PASVORM

KRISTALHELDERE COMMUNICATIE

De sleutel is communicatie en om ervoor te zorgen dat je teamgenoten je luid en duidelijk kunnen horen, is de GSP 500 voorzien van een vooruitstrevende microfoon van studiokwaliteit met ruisonderdrukking, waardoor achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd. De buigbare microfoonarm kan nauwkeurig aan je eigen eisen worden aangepast, zodat je hinderlijke ademgeluiden kunt voorkomen. Om de microfoon op mute te kunnen schakelen hoef je alleen maar de microfoonarm omhoog te duwen en je bent uit de lucht!

KRISTALHELDERE COMMUNICATIE

TECHNOLOGIE ONTWIKKELD IN DUITSLAND

De fascinerende Hi-Fi-audio van de GSP 500 wordt verzorgd door een nieuw, verbeterd open luidsprekersysteem dat door Sennheiser is ontwikkeld en geproduceerd. Elke luidspreker wordt afzonderlijke getest om de beste kwaliteit en levensduur te garanderen. Net als onze andere headsets wordt de GSP 500 met een tweejarige, internationaal geldende garantie geleverd, zodat je je niet druk hoeft te maken.

TECHNOLOGIE ONTWIKKELD IN DUITSLAND

COMPATIBEL MET MEERDERE PLATFORMS

De GSP 500 wordt geleverd met verwisselbare kabels zodat hij op meerdere platforms, zoals PC, Mac, maar ook op consoles met een 3,5 mm jackplug-aansluiting kan worden gebruikt.

Opmerking: Voor sommige Xbox One-controllers kan het nodig zijn om een Xbox One stereo headset-adapter te gebruiken. Deze wordt los verkocht.

COMPATIBEL MET MEERDERE PLATFORMS

Technische gegevens

 • Kleur
  zwart
 • Draagstijl
  Headband
 • Impedantie
  28 Ω
 • Aansluiting
  2 x 3.5 mm (3-pole connectors) 1 x 3.5 mm (4-pole connectors)
 • Frequentiereactie (Microfoon)
  10–18,000 Hz
 • Frequentiereactie (hoofdtelefoons)
  10–30,000 Hz
 • Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL)
  107 dB SPL @ 1 kHz, 1V RMS
 • Oorkoppeling
  Over-Ear
 • Kabellengte
  2.5 m PC cable / 1.5 m Console cable
 • Transductorprincipe
  Dynamic, open
 • Gewicht
  358 g
 • Oppikpatroon
  Bi-directional ECM
 • Gevoeligheid microfoon
  -47 dBV/PA

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Meer