Microsoft

Via de technische interactie van innovatieve productoplossingen streeft Sennheiser ernaar vergaderingen en teamwerk bij zijn klanten tot een unieke ervaring te maken. Sennheiser is trots op zijn officiële lidmaatschap van het Microsoft Teams Certification Program. Dat selecteert productoplossingen die uitstekende prestaties leveren en opgewassen zijn tegen de technische uitdagingen van vandaag.

Compatible Sennheiser Products

TeamConnect Ceiling 2

De Sennheiser-microfoon TeamConnect Ceiling 2 is gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms, indien gebruikt in combinatie met Microsoft-gecertificeerde DSP’s.
TeamConnect Ceiling 2 maakt vergaderen met afstandsdeelnemers tot een ongeëvenaarde ervaring, of het nu een conferentie, samenwerking of presentatie betreft.

Sennheiser Global Alliances

Sennheiser Global Alliances

Sennheiser Global Alliances zijn strategische partnerrelaties met andere technologiegerichte ondernemingen en leveranciers die zich tot gemeenschappelijk doel gesteld hebben om onze dagelijkse bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. We streven ernaar om voor onze klanten de enige leverancier te zijn waar ze met al hun communicatiebehoeften terecht kunnen. Meer

Further questions?

You want to become a strategic partner or got any questions about the Sennheiser Global Alliances? Please fill out the form and we will get in touch with your shortly.