HD 560S

Article No. 509144
199.00
incl. BTW – gratis verzending
Rolling Stone - 2021 Audio Awards

HD 560S – Deze hoofdtelefoon is gemaakt voor de analytische audioliefhebber dankzij de lineaire respons die is afgestemd op langdurige luistersessies en een rijke, strakke basweergave.

Functies

 • Natuurlijk en nauwkeurig referentiegeluid
 • De geheel nieuwe transducer met krachtige magneet reproduceert moeiteloos een diepe, strakke bas en heldere hoge tonen
 • Het nieuwe transducermembraan van een polymeermix biedt een uitstekende lineaire excursie voor volledige controle
 • De gekantelde transducers zorgen elke keer voor een optimale luisterpositie, zonder dat akoestische behandeling van de ruimte nodig is
 • De open oorschelpen zorgen voor een natuurlijke verspreiding van geluidsgolven
 • Superieure weergave van details met een snelle, strakke basrespons

Ontdek de ware aard van muziek

De moderne audiofiel test muziek gericht op een breed scala aan apparaten, zoals hoofdtelefoonversterkers, audio-interfaces, computers en meer. De HD 560S levert de lineaire prestaties waar analytische audioliefhebbers naar op zoek zijn tegen een ongeëvenaarde prijs, voor een waarheidsgetrouwe weergave van alle muziek, of je in de studio of op de bank luistert.

Ontdek de ware aard van muziek

Open oordoppen voor open geesten

De HD 560S heeft een open klankkast voor een natuurlijke geluidsweergave. De E.A.R. (Ergonomic Acoustic Refinement)-technologie met gekantelde drivers bootst een optimale luisterdriehoek na, zoals je die vindt in hifi-luidsprekeropstellingen en high-end opnamestudio's. Dit zorgt voor een brede en gedetailleerde soundstage zonder dat akoestische behandeling van de ruimte nodig is. Zo kunnen luisteraars van de meest neutrale versie van hun muziek genieten, zonder de vervormingen van een gesloten ruimte.

Open oordoppen voor open geesten

Kenmerkend geluid

De transducers van de HD 560S zijn ontworpen met het oog op nauwkeurigheid, zodat u componenten, mixes en media-indelingen op betrouwbare wijze kunt vergelijken. Het frequentiebereik is natuurgetrouw en biedt een extra lage, diepe en strakke bas die een geluidsdimensie onthult waar nearfield-luidsprekers vaak moeite mee hebben, met name tussen de 20 en 50 Hz. De transducer van 120 Ohm is geheel vernieuwd en het membraan bevat een speciale polymeermix voor een betere lineaire excursie en helder geluid boven de 10 kHz. De aandrijfmagneet levert een zeer efficiënt vermogen en het dempingssysteem van staalgaas zorgt voor ventilatie. Deze combinatie resulteert in een diepere bas en vermindert vervormingen die de helderheid negatief kunnen beïnvloeden: een eigenschap die alleen de meest scherpzinnige luisteraar zal waarderen. De HD 560S biedt een moeiteloze luisterervaring waar u op kunt vertrouwen, of u nu met een kritisch oor naar een nieuwe hi-resmaster luistert of uw vintage audiofiele voorversterker wilt herontdekken.

Comfort is het sleutelwoord

Het geluid van de HD 560S heeft zijn roots bij de geliefde HD 660S, maar het comfort is gebaseerd op onze ultralichte HD 599. Een dergelijk neutrale hoofdtelefoon verdient een comfortabele pasvorm die bijna onmerkbaar op het hoofd zit. Zelfs over de velours oorkussens is zorgvuldig nagedacht, waardoor alle contactpunten zacht aanvoelen. Niet alleen biedt het open around-ear ontwerp een natuurlijk geluid, maar de geventileerde oorschelpen blijven ook koel zonder de oren van de drager aan te raken.

Comfort is het sleutelwoord

Het draait allemaal om verbinding

Omdat audiofielen veel verschillende geluidsbronnen gebruiken, hebben we ervoor gezorgd dat de HD 560S een uitstekende ervaring biedt voor elk afspeelsysteem. De afneembare kabel van 3 meter zorgt voor de ultieme vrijheid, zodat u altijd bij uw apparatuur kunt. De 6,3 mm-plug kan aangesloten worden op hoofdtelefoonversterkers, audio-interfaces en de meeste hifi-bronnen. Dankzij de flexibele 3,5 mm-adapter haalt u alles uit uw referentiemateriaal op draagbare digitale audiospelers en talloze andere audioapparaten.

Het draait allemaal om verbinding
»I have had hundreds of headphones through my hands. This is the flattest one. This is probably the most positive review that I´ve ever left on a product.«
DMS - Audio Youtuber

Wat zit erbij?

 • HD 560S-koptelefoon
 • 3 m kabel met 6,3 mm-stekker
 • adapter 6,3 naar 3,5 mm

Technische gegevens

 • Impedantie
  120 Ω
 • Frequentiereactie
  6 Hz tot 38 kHz (-10 dB)
 • Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL)
  110 dB (1 kHz / 1 V RMS)
 • THD, totale harmonische vervorming
  < 0.05 % (1 kHz / 90 dB SPL)
 • Stekkerbus
  6,35 mm met 3,5 mm-adapter
 • Transductorprincipe
  dynamisch, open
 • Weight w/o cable
  240 g
 • Oorkussenmateriaal
  Fluweel

Downloads

 • Veiligheidsinstructies en regelgevende informatie
  • Veiligheidsinstructies en regelgevende informatie HD 560S (3.2 MB) Download