Koptelefoon voor thuis en voor mobiel gebruik

HD 598 CS

Als serieuze muziekliefhebber wil je die passie om geen enkele reden opgeven. En daarbij komt de HD 598 Cs om de hoek kijken. Deze hoofdtelefoon biedt niet alleen een uitmuntend Sennheiser-geluid, maar ook effectieve geluidsisolatie zodat je van je favoriete muziek kunt genieten zonder je omgeving te storen of erdoor gestoord te worden.

De HD 598 Cs is exclusief via Amazon of direct bij Sennheiser verkrijgbaar.
229.00
incl. BTW – gratis verzending
Artikel nr. 507181

De Sennheiser HD 5 Series - Het beste in zijn klasse. Heruitgave

Als opvolger van onze populaire HD 500-serie, bieden de verschillende Sennheiser HD 5 modellen hoge kwaliteit en waarde in elk aspect. Aangedreven door Sennheiser 's gepatenteerde transducer technologie inclusief het "Ergonomische akoestische verfijning" (EAR) ontwerp, dat het audiosignaal direct in uw oren leidt. Het biedt een modern design dat zowel aantrekkelijk als ergonomisch is. Een echte traktatie voor iedereen, die naar muziek luisteren wil met een gevoel van ontdekking.

Bemachtig de laatste editie van het legendarische Sennheiser geluid met deze briljante hoofdtelefoon.

Sennheiser HD 598 CS

Thuis of onderweg: met de Sennheiser HD 598 Cs geniet je van je favoriete nummers in uitzonderlijk goede geluidskwaliteit, met ongeëvenaard comfort – en in alle rust. Het ruime around-ear ontwerp met comfortabel zachte oorkussens zorgt voor effectieve geluidsdemping. Zo houd je de muziek voor jezelf. Dit geeft gemoedsrust – voor jou en je omgeving.

Alleen voor jouw oren: jouw muziek in de hoogwaardige geluidskwaliteit van Sennheiser. Exclusief via Amazon of direct bij Sennheiser verkrijgbaar.

Zo hoor je het. En horen zij het niet.

Onze wereld kent weinig stille plekken. Met de HD 598 Cs heb je er altijd een bij de hand. Zijn ruime circumaurale design met gesloten achterzijde heeft alles wat er nodig is om het lawaai van de wereld buiten te houden. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je muziek niet naar buiten lekt. Een win-winsituatie voor het oor.

Zo hoor je het. En horen zij het niet.

Uitsluitend geweldig klinkende ingrediënten

Sennheiser heeft meer dan 70 jaar ervaring in hoogwaardige audio en dat is in de HD 598 Cs goed te zien. De hoofdtelefoon heeft een geweldige bouwkwaliteit met hoogwaardige componenten om alle beloftes van het merk Sennheiser te vervullen. Zo worden er bijvoorbeeld aluminium stemspoelen gebruikt in de eigen transducers. Deze zorgen voor een hoge efficiëntie, uitmuntende dynamiek en extreem lage oversturing.

Uitsluitend geweldig klinkende ingrediënten

Alles in het EAR

Een belangrijk element dat het luisteren naar muziek met de HD 598 CS zo immersief maakt, is Sennheiser’s ‘Ergonomic Acoustic Refinement’-technologie – oftewel EAR (ergonomische geluidstechnische finesse). Dit houdt in dat de transducers in de oorschelpen zodanig zijn geplaatst dat ze de audiosignalen direct naar het oor leiden. Zo wordt er een realistischere en ruimtelijkere luisterervaring geboden.

Alles in het EAR

Een in comfort verankerd geluid

Ieder onderdeel van de HD 598 Cs is gemaakt om urenlang muziekplezier mogelijk te maken. Daarom is hij behalve sterk en robuust ook uitzonderlijk licht van gewicht. Daarnaast biedt hij eindeloos draagcomfort dankzij de hoogwaardige hoofdband van gewatteerd kunstleer en de luxueus zachte, stoffen oorkussens.

Een in comfort verankerd geluid

Volmaakte connectiviteit

De HD 598 Cs werd ontwikkeld om zowel thuis als onderweg te gebruiken, en wordt daarom geleverd met twee afneembare snoeren. Een daarvan is een 3m lange kabel met 6,3mm jack om op een thuisentertainmentsysteem aan te sluiten. De ander is een 1,2m lange kabel met 3,5mm plug om met draagbare toestellen te gebruiken; dit snoer is ook voorzien van een geïntegreerde afstandsbediening en microfoon voor het bedienen van muziek en voeren van telefoongesprekken.

Volmaakte connectiviteit

Wat zit erbij?

 • HD 598 Cs-headset
 • 1,2m kabel met 1-knops afstandsbediening / 3,5mm rechte plug
 • 3m kabel / 6,3mm rechte plug

Technische gegevens

 • Impedantie
  23 Ω
 • Aansluiting
  3.5 mm straight plug & 6.3 mm straight plug
 • Frequentiereactie
  10 – 28,000 Hz
 • Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL)
  115dB SPL (1kHz/1Vrms)
 • THD, totale harmonische vervorming
  <0.2% (1kHz, 100dBSPL)
 • Oorkoppeling
  Circumaural
 • Kabellengte
  1.2 m & 3 m
 • Transductorprincipe
  Dynamic

FAQ

 • Is there a shorter cable available for the HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones?

  A shorter (approximately 4 foot) straight cable with a 3.5 mm connection is available for our HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones. 

  The shorter cable is part number #505638 and can be ordered from our Sales Department on 1-(877)-736-6434 Ext: 1.  HD 598 CS ( #507181 )
 • What headphones can connect directly into a optical audio output?

  The number of wireless headphones (regardless of manufacturer) that will connect directly to a optical audio output is actually quite limited. The Sennheiser RS 175, RS 185 and RS 195 Wireless Headphones have the ability to connect directly to a digital optical output that is outputting a PCM signal.

  The alternate way to connect to a digital output is to use a digital to analog decoder which will take the digital signal and change it into an analog signal. When using a digital to analog decoder any analog headphones have the ability to be connected to a digital output.

  NOTE: The Digital to Analog Decoder we recommend is the OREI DA 34 as it is a good quality component that not too expensive but does not compromise the audio quality.  HD 598 CS ( #507181 )

Downloads

 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU-conformiteitsverklaring HD 500 Series (510 KB) Download

  • EU Declaration of Conformity HD 500 Series (330 KB) Download