Hifi stereohoofdtelefoon

HD 598SR

Sennheisers around ear hoofdtelefoons HD 598SR met open achterkant, zoals de echte muziekliefhebber ze hebben wil, zijn uitsluitend verkrijgbaar via Amazon of rechtstreeks bij Sennheiser zelf. Ze maken gebruik van de transducertechnologie van dé audiospecialist en garanderen een uitzonderlijke klankkwaliteit en een ongeëvenaard comfort, voor eindeloze luistersessies.
229.00
incl. BTW – gratis verzending
Artikel nr. 507365

GENIET VAN DE GERINGSTE DETAILS IN JE FAVORIETE MUZIEK.

Als een hoofdtelefoon voor jou draait om geweldige muziek, hoef je niet verder te zoeken. Dan is de Sennheiser HD 598SR gewoon wat je hebben moet. Als speciale versie van de veelgeprezen HD 598 biedt hij de beste prestaties, Sennheisers E.A.R.-technologie en een akoestisch ontwerp met open achterkant. Dat alles resulteert in het ongelofelijk natuurlijk en gedetailleerd klinkende, gebalanceerde geluid dat door kenners zo op prijs wordt gesteld.

De HD 598SR is uitsluitend verkrijgbaar bij Amazon of rechtstreeks bij Sennheiser, via de Online Shop en de Flagship stores.

De Sennheiser HD 598SR laat je van je favoriete muziek genieten met een uitzonderlijke klankkwaliteit en een ongeëvenaard comfort. Zijn open achterkant, around ear groot formaat schelpen en comfortabele kussens garanderen je urenlang luisterplezier, met de nodige ademruimte voor jezelf en voor je oren.

Nooit eerder klonk het kwaliteitsgeluid van Sennheiser zo comfortabel.

Uw ‘sound’ mag zijn hoe hij wil, klinken zal hij!

Echt muzikaal talent hangt niet af van stijl of genre. Welke muziek dus ook je voorkeur wegdraagt, met de HD 598SR aangesloten op je home entertainment system of mobiele apparatuur zul je er nu nog meer van genieten. De open achterkant en around ear groot formaat schelpen van de HD 598SR creëren precies de omgeving waarin een ruim en transparant geluidslandschap zich kan ontvouwen, omdat elk detail de aandacht en ruimte krijgt die het verdient.

Luisterplezier dankzij een combinatie van kwaliteitsonderdelen

Vanaf zijn oprichting ruim 70 jaar geleden, heeft Sennheiser bijgedragen tot de vernieuwingen in de wereld van de kwaliteitsaudio voor zowel professionele studio’s als thuis. Die ongeëvenaarde klankervaring zit ingebouwd in de HD 598SR. Om met volle teugen van te genieten. De eigen gepatenteerde transducers bijvoorbeeld maken gebruik van aluminium spreekspoelen die een hoge efficiëntie combineren met een uitstekende dynamiek en een extreem lage vervorming.

Luisterplezier dankzij een combinatie van kwaliteitsonderdelen

De E.A.R. die een superieure klank produceert

Het ‘geheim’ achter het meeslepende geluid van de HD 598SR is een speciale innovatie van Sennheiser: ’Ergonomic Acoustic Refinement'-technologie genoemd, afgekort E.A.R. Ze gebruikt speciaal gepositioneerde transducers binnenin de oorschelpen die de audiosignalen recht het oor in leiden. Het resultaat is een bijzonder realistische, ruimtelijke of ‘in room’ luisterervaring.

De E.A.R. die een superieure klank produceert

De sound is alles wat je voelt

Je voelt nauwelijks dat je ‘m op hebt, hoe sterk en duurzaam de HD 598SR ook gebouwd is. De ademende, achteraan opengewerkte HD 598SR is uitzonderlijk licht en uitgerust met een gevoerde, kunstlederen hoofdband van hoge kwaliteit en luxueuze, met een zacht weefsel beklede oorkussens. Zo tovert hij zichzelf helemaal weg, om alle plaats te laten aan je favoriete muziek.

De sound is alles wat je voelt

Van hoofdtelefoon tot headset in enkele seconden

De HD 598SR is uitgerust voor gebruik thuis en onderweg. Hij wordt geleverd, niet alleen met een adapter van 6,3 naar 3,5 mm maar ook met twee verwijderbare kabels. De ene is een 3 m lange kabel met een 6,3 mm-jack voor uw installatie thuis. De andere een 1,2 m lange kabel met een 3,5 mm-stekker, voor uw draagbare toestellen. Die laatste omvat ook een inline afstandsbediening voor het afspelen van je muziek en een microfoon om te telefoneren. Zo maak je van de HD 598SR in een handomdraai een heuse headset.

Van hoofdtelefoon tot headset in enkele seconden

Wat zit erbij?

 • HD 598SR-hoofdtelefoon
 • Kabel van 3 m, met 6,3 mm rechte stekker
 • Kabel van 1,2 m, met inline PTT-afstandsbediening en rechte stekker 3,5 mm
 • Adapter 6,3 naar 3,5 mm

FAQ

 • Is there a shorter cable available for the HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones?

  A shorter (approximately 4 foot) straight cable with a 3.5 mm connection is available for our HD 500 Series (HD 518, HD 558, HD 598) headphones. 

  The shorter cable is part number #505638 and can be ordered from our Sales Department on 1-(877)-736-6434 Ext: 1.  HD 598SR ( #507365 )
 • What headphones can connect directly into a optical audio output?

  The number of wireless headphones (regardless of manufacturer) that will connect directly to a optical audio output is actually quite limited. The Sennheiser RS 175, RS 185 and RS 195 Wireless Headphones have the ability to connect directly to a digital optical output that is outputting a PCM signal.

  The alternate way to connect to a digital output is to use a digital to analog decoder which will take the digital signal and change it into an analog signal. When using a digital to analog decoder any analog headphones have the ability to be connected to a digital output.

  NOTE: The Digital to Analog Decoder we recommend is the OREI DA 34 as it is a good quality component that not too expensive but does not compromise the audio quality.  HD 598SR ( #507365 )

Technische gegevens

 • Impedantie
  50 ohm
 • Frequentiereactie
  12- 38,500 Hz
 • Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL)
  112dBSPL (1kHz/1Vrms)
 • THD, totale harmonische vervorming
  <0.1% (1kHz, 100dBSPL)
 • Kabellengte
  3m / 1.2m

Downloads

 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity HD 500 series (330 KB) Download

  • EU-conformiteitsverklaring HD 500 Series (510 KB) Download