Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Headset-microfoons

Bevrijd je handen en geest.

Hoofdmicrofoons zijn bedoeld om je handen vrij te houden. Dat betekent niet dat ze je hoofd mogen belasten. Dus moeten ze licht zijn, comfortabel te dragen en ze mogen je prestaties niet in de weg zitten. Omdat ze zo dichtbij je zijn, moeten hoofdmicrofoons ongevoelig zijn voor zweet en vocht, en iedere vorm van contactgeluid onderdrukken. En ten slotte: een hoge verstaanbaarheid van spraak, wat natuurlijk bij alle Sennheiser microfoons centraal staat, maakt het pakket compleet.

Als je kiest voor handsfree prestaties, bieden Sennheiser hoofdmicrofoons de juiste oplossing. Of je nou zanger bent of presentator. Met eersteklas capsules en een intelligent ontwerp hoef je je geen zorgen meer te maken - in ieder geval niet over het geluid.

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.