IE 400 PRO

Dynamische in-ear monitoringhoofdtelefoon met studiogeluid: stevig geluid, heldere hoge tonen en transparante reproductie in het middenbereik. De miniatuurluidspreker van 7 mm maakt gebruik van de nieuw ontwikkelde TrueResponse-technologie en staat garant voor geluid zonder artefacten en vervorming. De robuuste IE 400 PRO heeft een ergonomisch ontwerp en is comfortabel, veilig en geschikt voor elk podium.
399.00
incl. BTW
Choose product variant

Overzicht

IE 400 PRO

Het warme in-ear monitoringgeluid van de IE 400 PRO met zijn rijke, stevige klank is de juiste keuze voor professionals die hun gebruikelijke studiogeluid mee op het podium willen nemen. Zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus reproduceert de IE 400 PRO zijn warme geluid zonder artefacten en vervorming. De dynamische luidspreker van slechts 7 mm met de nieuw ontwikkelde TrueResponse-technologie genereert een enorme resolutie en voorkomt akoestische stress, zelfs bij langdurig gebruik. De anders vaak voorkomende vervorming, overlappende frequenties en resonantiepieken vormen daardoor geen probleem meer. De vervormingsfactor is geoptimaliseerd tot een voorheen ongehoorde 0,08%. Het miniatuurontwerp maakt ook een ultracompacte constructie mogelijk die persoonlijk aangepast kan worden dankzij de meegeleverde adapters van siliconen en foam. Deze in-ear monitor is gemakkelijk te hanteren en levert een briljante geluidsweergave. Gemaakt om extreme belasting lang te weerstaan en urenlang comfortabel en veilig te gebruiken.

Op zoek naar vervormingsvrij, natuurlijk en stevig geluid, transparante reproductie in het middenbereik en heldere hoge tonen? Dan is de IE 400 PRO de juiste keuze.Functies

 • Nieuw ontwikkelde, dynamische breedbandtransducer van 7 mm voor stevig monitoringgeluid met hoge resolutie

 • Stevig geluid met transparante reproductie in het middenbereik en heldere hoge tonen

 • TrueResponse-luidsprekersysteem vermindert akoestische stressfactoren door middel van homogene en vervormingsvrije reproductie

 • Hoog draagcomfort en goede pasvorm dankzij compacte, ergonomische behuizing

 • Uitstekende afscherming door geoptimaliseerde vorm van de oordoppen met flexibele adapters van siliconen en foam

 • Kabelconcept geschikt voor op het podium met innovatieve doorvoer (patent aangevraagd)


Steviger, transparanter geluid en meer controle

De IE 400 PRO levert stevig geluid, heldere hoge tonen en transparante reproductie in het middenbereik. Dankzij de heldere frequentierespons en het warme monitoringgeluid kunnen musici zichzelf betrouwbaar en zonder vervorming horen. Dat kan bovendien bij hoge geluidsdrukniveaus waar andere in-ear systemen beginnen te storen en vervormen. De dynamiek van de IE 400 PRO vertegenwoordigt de filosofie van de hele IE-serie: MoreMe. Meer waarnemen, meer controle hebben en zelfverzekerd uw eigen geluid in de mix lokaliseren.

Steviger, transparanter geluid en meer controle

Dynamische transducers van de volgende generatie

Het resultaat van intensieve productontwikkeling: een enkele dynamische, krachtige transducer met een membraan van slechts 7 mm doorsnede dekt het volledige frequentiespectrum. Zo worden interferentie-effecten in het gebied van de overgangsfrequenties en faseverschillen vermeden. Een systeem van magneten met ventilatie via drie kanalen zorgt voor een aanzienlijke reductie van de vervormingsfactor. De dubbele absorptiekamer in de richting van de gehoorgang minimaliseert resonantiepieken die anders van nature zouden optreden. Het resultaat: zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus blijft het geluid helder en zonder vervorming. Daardoor beschermt de IE 400 PRO uw gehoor, zelfs na uren op de luidste podia. Bij professioneel gebruik wordt ineens hoorbaar wat voorheen verloren ging in de mix.

Dynamische transducers van de volgende generatie

Niet alleen het geluid klinkt perfect in uw oor...

…de IE 400 PRO zit ook urenlang comfortabel en veilig in uw oor. Kies een van de adapters van siliconen of visco-elastische foam om de oordopjes individueel aan te passen aan de structuur en diepte van uw gehoorgang voor urenlang betrouwbare draagcomfort. Duurzame en innovatieve kabelgeleiding met diep verzonken connector en dubbele bescherming maakt de IE 400 PRO ook geschikt voor zware nachten op het podium. Elke keer opnieuw.

Niet alleen het geluid klinkt perfect in uw oor...

Wat zit erbij?

 • 1 IE 400 PRO
 • 3 siliconen adapters (S, M, L)
 • 3 foam adapters (S, M, L)
 • 1 transporttasje
 • 1 reinigingstool
 • 1 plugadapter 6,3 mm

Beoordelingen

User Reviews
Be the first to write a review.

Downloads

 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU-conformiteitsverklaring IE PRO Series (240 KB) Download

 • Specificatiefiches
  • Product Specification - IE 400 PRO (230 KB) Download

 • Handleiding ‘snel wegwijs’
  • Quick Guide IE 400 PRO / IE 500 PRO (860 KB) Download

  • The in-ear monitoring guide (790 KB) Download

Fan Images

IE PRO Series

IE PRO Series

More Live. More Life. More Me.
Discover the power of dynamic in-ear monitors on stage with a cable or enjoy the freedom of listening to professional sound everywhere with the IE PRO BT Connector. Improve the way you perform on stage and enrich private listening pleasure by enhancing the way you hear. It's your choice.
Meer

FA 500 Custom

FA 500 Custom

Bent u op zoek naar een in-ear-monitor met universele pasvorm? Kies voor de IE 500 PRO, de oorsprong van het TrueResponse®-geluid, die dankzij het miniatuurdesign stevig in uw oor zit. Meer

Newsletter subscription