Choose product variant
Dynamische in-ear monitorhoofdtelefoons die zowel bij een laag als een hoog geluidsdrukniveau een precieze sound leveren; voor maximale controle op luide podia. Blijven goed in het oor zitten dankzij hun ergonomische design en zijn geschikt voor gebruik op het podium dankzij hun robuuste constructie.
99.00
incl. BTW – gratis verzending
IE 40 PRO
99.00
incl. BTW – gratis verzending

IE 40 PRO

Dankzij een geavanceerde dynamische driver voldoet de IE 40 PRO moeiteloos aan de hoge eisen die gesteld worden aan in-ear monitoring. Het innovatieve diafragma levert een warm, maar toch krachtig en precies geluid, ook in extreem luide omgevingen. Zelfs bij het maximale geluidsdrukniveau blijft het signaal vrij van distorsie en duidelijk gedefinieerd. De IE 40 PRO is een superieure monitor voor muzikanten en deejays. Hij past in elk oor. Door de compacte vorm blijven de dopjes goed zitten en is een uitstekend draagcomfort gegarandeerd. De robuuste constructie is opgewassen tegen gebruik op het podium, van de aansluiting tot het kabelkanaal.

Met de IE 40 PRO zet u een betere performance neer doordat u beter hoort.

 • Innovatieve, dynamische 10 mm breedbandtransducer voor krachtige, precieze monitoring

 • Dynamische driver vermindert akoestische belastingsfactoren door een homogene weergave zonder vervorming

 • Groot draagcomfort en goede pasvorm; innovatief ontwerp met één driver voor een slanke en ergonomische constructie

 • Uitstekende afscherming dankzij geoptimaliseerde oortjes en soepele dopjes van silicone en schuim

 • Kabel met innovatief intern kabelkanaal (octrooi aangevraagd), geschikt voor gebruik op het podium

IE 100 PRO: More control!

IE 100 PRO: More control!

Powerful, precise monitoring sound with well-rounded warm sound. With secure fit and high level of wearing comfort. Meer

Dynamische drivers van de volgende generatie

Terwijl de meeste IEM-systemen werken met verscheidene drivers, zoals bij hoorapparaten, steunt de IE 40 PRO op één enkele dynamische driver van de volgende generatie. Het is niet nodig het frequentiebereik in verschillende delen op te splitsen. Het geluid blijft één harmonieus geheel en klinkt "mooi rond". Het frequentiespectrum is aanzienlijk vergroot. Er is geen vervorming omdat het speciale diafragma ook op het maximale geluidsniveau gemakkelijk resoneert, in tegenstelling tot meerwegs drivers die berusten op een star werkingsprincipe. Dat sluit ook problemen met de fase en dissonantie in het binnenoor uit. Een hoorbaar verschil, zelfs in het instapmodel.

Dynamische drivers van de volgende generatie

Krachtig maar fijn. Comfortabel.

Een groots geluid, maar klein genoeg om in uw oor te passen: het geavanceerde driversysteem brengt een aanzienlijk uitgebreid geluidsspectrum naar de oren van muzikanten, geluidstechnici en deejays. Het design is geoptimaliseerd en vergeleken met honderden oorvormen en opnieuw vormgegeven. Het resultaat is een vlak oortje dat goed in uw oor zit en 'niets weegt', ook niet als u lang doorgaat.

Krachtig maar fijn. Comfortabel.

Tot in het laatste detail heruitgevonden

Zonder monitoringgeluid, geen optreden. De IE 40 PRO is ontworpen om de nodige betrouwbaarheid te bieden. In die optiek hebben wij podiumbestendige bedrading heruitgevonden. Het interne kabelkanaal is eigen aan onze producten (octrooi aangevraagd). In het kort: het nieuwe systeem voldoet aan hoge verwachtingen en is bestand tegen grote belasting.

Tot in het laatste detail heruitgevonden

Je kunt je IEM’s gerust van het podium mee de straat op nemen

Wie zegt dat het comfort en de kwaliteit van je in-ear monitorkoptelefoon niet veel voorstellen als je onderweg bent? Het mag dan nog kloppen dat de IE 40 PRO oorspronkelijk ontworpen werd om elke nuance van je mix tijdens optredens perfect weer te geven … Exact hetzelfde geldt ook voor de muziek die je via je telefoon of tablet beluistert. Oordoppen in uiteenlopende formaten hanteren bovendien een goede geluidsdichting en een perfecte pasvorm. Die dragen bij tot een voorbeeldige passieve ruisonderdrukking en uren van luistercomfort. Neem ze dus gerust overal mee naartoe. Ze zullen je niet teleurstellen.

Je kunt je IEM’s gerust van het podium mee de straat op nemen
Fan Images
Beoordelingen
Be the first to write a review.

Specifications
Wat zit erbij
 • 1 IE 40 Pro
 • 3 adapters van silicone (S, M, L)
 • 1 adapter van schuim (M)
 • 1 zacht hoesje
 • 1 reinigingsinstrument

Training
Support
Contacteer ons
Product Support Phone

+32 (0)2 466 44 10


Downloads

 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU-conformiteitsverklaring IE PRO Series (240 KB) Download

 • Veiligheidsinstructies en regelgevende informatie
  • Veiligheidsvoorschriften PRO Headphones & Headsets (2.2 MB) Download

 • Specificatiefiiches
  • Product Specification IE 40 PRO (200 KB) Download