AMBEO SMART HEADSET

Neem je wereld op in 3D-videoklank!

Nu kun je je wereld opnemen en delen net zoals je die zelf ervaart. De oorstukken zijn uitgerust met kwaliteitsmicrofoons, waardoor je met je iOS-toestel video’s opneemt met een verbluffende 3D-klank.

Artikel nr. 506912

„The binaural sound effects are impressive, and they do really add something that the virtual reality era is missing“

 

De AMBEO SMART HEADSET is ‘s werelds eerste intuïtieve, compacte en mobiele binaurale opnameheadset. Zijn oorstukken zijn uitgerust met omnidirectionele microfoons die de geluiden in je omgeving precies zo vastleggen als je oren zelf zouden doen. De resulterende 3D-opnamen kunnen met om het even welke stereokoptelefoon beluisterd worden en geven je het gevoel dat je live aanwezig bent. De AMBEO SMART HEADSET maakt gebruik van Apogees gepatenteerde PureDigital-technologie, integreert naadloos met Apple iOS-apparatuur en garandeert – uiteraard – die eersteklas soundkwaliteit van Sennheiser.

Een headset met oren… die van jou

Voor het eerst ooit kunnen gebruikers van iOS-toestellen video’s opnemen met een binaurale kwaliteitsklankband, louter door een headset te dragen. Binauraal wil zeggen dat de microfoons de klank oppikken precies zoals je oren dat doen. Dat resulteert in een verbluffend levensechte 3D-geluidsonderdompeling die je video’s een veel grotere zeggingskracht geven. Je ervaart het geluid van de opname alsof je er zelf bij aanwezig was. En deze volstrekt nieuwe klankdimensie kan met om het even welke koptelefoon worden weergegeven.

Een headset met oren… die van jou

Waar high-tech en extreem gebruiksgemak elkaar ontmoeten.

De gebruikersvriendelijke AMBEO SMART HEADSET met zijn intuïtieve ontwerp garandeert je de eenvoud en het gebruiksgemak van een mobiel toestel. Hij beschikt over Apogees eigen Soft Limit en mic preamp, naast een nauwkeurig afgestemde A/D- en D/A-conversie en een Apple MFi-gecertificeerde lightning-connector. De headset werkt naadloos samen met alle compatibele Apple iOS-apparatuur. Later komt ook nog een versie voor Android op de markt

Waar high-tech en extreem gebruiksgemak elkaar ontmoeten.

Oorstukken die je in contact brengen met de omgeving

Dankzij de Transparent Hearing-functie van de AMBEO SMART HEADSET hoor je tijdens het gebruik van de oortelefoon nog wat zich rondom je afspeelt. Je mixt als het ware het omgevingsgeluid met dat wat je via de headset hoort en dat kan bepalend zijn voor je veiligheid, zeker als je je buiten en in het verkeer begeeft. Je activeert Transparent Hearing via een handige tuimelschakelaar met drie posities en de functie is ook toegankelijk terwijl je opneemt of een telefoongesprek voert.

Oorstukken die je in contact brengen met de omgeving

Alles wat je van een headset kunt verlangen

Met de AMBEO SMART HEADSET maak je niet alleen unieke 3D-geluidsopnamen. Je beschikt ook over een in-ear koptelefoon van uitstekende kwaliteit. De AMBEO SMART HEADSET biedt je de uitzonderlijke klankkwaliteit die je van Sennheiser mag verwachten en staat dankzij de speciaal ontworpen oorhaak ook voor het ultieme gebruikscomfort. De extreem stabiele ‘in-ear’ pasvorm beperkt de constructieruis tot het strikte minimum. Een extra ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat je ook kunt telefoneren en communiceren met je iOS-toestel.

Alles wat je van een headset kunt verlangen

There’s an app for that

With a special dedicated app you can program the Smart Slider of your AMBEO SMART HEADSET with various functions (default function is mic sensitivity control), adapting it to your individual requirements.

Gemaakt voor
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (10,5“), iPad Pro (12.9“) 1e generatie, iPad Pro (12,9”) 2e genera-tie, iPad Pro (9,7”), iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad (5e generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod Touch (6e generatie)

Systeemvereisten:
iOS versie 10.3.3 of recenter

What's in the box?

 • AMBEO SMART HEADSET
 • Ooradapterset (S, M, L)
 • draagetui
 • Handleiding 'snel aan de slag'

Technische gegevens

 • Aansluiting
  Lightning
 • Frequentiereactie
  20 Hz - 20kHz
 • Max. geluidsdrukniveau
  112dB
 • Oorkoppeling
  In-ear
 • Kabellengte
  1,16 m
 • Kleur
  Wit / grijs

Downloads

 • Veiligheidshandleidingen
  • AMBEO Smart Headset Safety Guide.pdf (2.9 MB) Download