Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Instrument Microfoons

Een concert van specialisten.

Nou, dit is een hele uitdaging: Neem puur het geluid op van een instrument - niets toevoegen, niet weglaten. Indien nodig, klamp u stevig vast aan de audiobron van het geluid die u hoort op te nemen. Maar zit niet in de weg van de muzikant of hem op andere wijze afleiden. Wees vergevingsgezind wanneer de handeling soms onbeleefd is, bijv. op het podium of op de weg. Sennheiser instrument microfoons blinken in al deze disciplines uit.

Er is een speciale Sennheiser microfoon voor zowat elk instrument. Of het nu koper instrumenten, houtblazers, gitaar, bas, drums, percussie, piano, of een heel orkest is, zelfs de ruimtes er boven en er tussen. Sennheiser instrument microfoons hebben een manier om elk van hen op hun best te laten klinken, terwijl nog steeds als zichzelf klinken.

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.