ADN-conferentiesysteem

Wanneer het erop aankomt.

Het ADN-conferentieysteem creëert de ideale omgeving voor scherpe discussies. Draadloos of bedraad: ADN garandeert maximale betrouwbaarheid, ultieme spraakverstaanbaarheid, en is flexibel combineerbaar.

Meet the system

Klaar wanneer uw dat ook bent.

Persconferentie, panel-discussie, plenaire zitting. In iedere situatie vertrouwt u op de ADN-conferentiesystemen, omdat deze ontwikkeld zijn met een focus op maximale operationele veiligheid. Het automatische frequentiebeheer van de draadloze versie ADN-W is een nieuwe maatstaf en garandeert de grootst mogelijke bandbreedte voor de beschikbare kanalen, maar ook een robuuste, fout-vrije transmissie.

Flexibel combineerbaar.

Integratieve technologie en simpelweg meer flexibiliteit – of u nu voor een bedrade oplossing (ADN) of draadloze oplossing (ADN-W) kiest, of voor een combinatie van de twee. Zo kan het systeem eenvoudig en flexibel aangepast worden voor groepen van verschillende groottes. Het systeemtoezicht loopt via handige pc-software of een media controle-protocol via app. Bovendien kunt u aan de hand van uw benodigdheden kiezen uit verschillende microfoontypes.

Flexibel combineerbaar.

Zo goed kan een conferentiesysteem klinken.

Zodat iedereen alles kan verstaan. Het ADN-conferentiesysteem is uitgerust met de effectiefste feedback-onderdrukking. Het kan apart gecombineerd worden met microfoons die voor uitmuntende spraakverstaanbaarheid zorgen – tot aan de legendarische supercardioïde ME 36-microfoon voor een ongehoorde audiokwaliteit in dit segment.

Zo goed kan een conferentiesysteem klinken.

Een goede beurt maken in iedere ruimte

Het ADN-conferentieysteem harmoniseert naadloos met iedere bestaande ruimte. Dankzij de goed-uitgedachte details, het tijdloos ontwerp, en neutrale kleurschema, is het ADN-conferentiesysteem altijd aanwezig maar toch onopvallend. Want uiteindelijk moet niet de technologie in de spotlight staan, maar wat u te zeggen heeft. En om vertrouwelijkheid te garanderen bij wat er achter gesloten deuren besproken wordt, wordt ongewenst afluisteren voorkomen door een betrouwbare 128-bit AES-encodering.

Een goede beurt maken in iedere ruimte

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose ADN / ADN-W Meer

Newsletter subscription