Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Lavalier Microfoons

Spreek natuurlijk, klink overtuigend.

Omdat verondersteld wordt dat ze passen bij uw garderobe, moeten lavalier microfoons klein, onopvallend, bijna onzichtbaar zijn. Hun hechting aan kleding moet snel, eenvoudig en duurzaam zijn. Aan de sonische kant, neemt een goede lavalier microfoon niets meer op dan alleen uw stem. Die u helpt om te worden gehoord, zonder inspanning. Zodat u op een manier kunt spreken die prettig is voor u en voor uw publiek.

Sennheiser biedt een scala aan lavalier microfoons die aan dat allemaal voldoen. Van de ruige presentatie clip-on tot de all-rounder voor spraak en instrument microfoonstoepassingen tot de geavanceerde high-end mini-microfoon. Klein voor het oog, groot voor het dragen van geluid.

Servicelinks

Accessoires voor microfoons & microfoonsystemen

Bent u op zoek naar een reserveonderdeel of accessoire voor uw microfoon of draadloos systeem? Klik hier voor uw originele Sennheiser reserveonderdeel.

Software Downloads

Wij bieden meerdere software applicaties om uw Sennheiser product te verbeteren. Maak uw keuze.

Actie tegen imitatie

Sennheiser werkt actief tegen internationale producenten van imitatieproducten om jou te verzekeren dat je niets dan de echte Sennheiser kwaliteit krijgt. Leer meer over het programma.

Registreer uw product

Met een Sennheiser kan het niet missen. Registreer uw originele product om verzekerd te zijn van de best mogelijke service en te profiteren van vele voordelen.