Evolution

Een uit duizenden

Voor sommigen, is muziek een passie - voor anderen, is het ook een vak. De evolutie-serie beschikt over de juiste microfoon voor iedereen. Elke serie ziet zichzelf als de begeleider van een ontwikkeling. En aangezien eisen snel kunnen groeien, evolueren de Evolution bedrade microfoons gewoon elke klank.

Maak kennis met de serie

Wat alle microfoons in deze serie met elkaar gemeen hebben is indrukwekkend geluid, een duidelijke focus op het werk en extreme robuustheid. Alle zijn gemaakt in de beste traditie van het Duitse ingenieurswerk en zijn het resultaat van de inzet van onze ingenieurs, van talloze testen, en van de meest nauwgezette productieprocessen.

Evolution 900-serie

Elk detail telt voor het perfecte live geluid. Neem de Evolution bedrade 900-serie: opgevat als een harmonisch gekalibreerde familie, combineren deze high-end microfoons veeleisend geluid met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Compromisloze podium apparatuur voor compromisloze professionals.

Evolution 900-serie

evolution 600/800 serie

Ze klinken als meer dan de zogenaamde normen: deze microfoons voor instrumenten (evolution bedrade 600-serie) en zang/spraak (evolution bedrade 800-serie) zijn het instapmodel voor de Sennheiser klasse. Gewoon inpluggen en beter klinken - de evolution bedrade 600/800 serie is robuust ontworpen en makkelijk te gebruiken.

evolution 600/800 serie