Photography News - EDITORS CHOICE award logo
Directionele cameramicrofoon
MKE 200
Directionele microfoon voor montage op camera's met ingebouwde windbescherming en schokabsorptie voor beter camerageluid. Inclusief TRS- en TRRS-spiraalkabels van 3,5 mm voor compatibiliteit met DSLR's, camera's zonder spiegel en mobiele apparaten.
79.00
incl. BTW
Artikel nr. 508897
MKE 200
79.00
incl. BTW

Video van goede kwaliteit is tegenwoordig gemakkelijk te maken, maar dat geldt niet altijd voor audio van goede kwaliteit. Zelfs de telefoon die u op zak hebt, kan video opnemen in scherpe 4K-resolutie. Dus waarom zou het niet net zo goed klinken als het eruitziet?

Maak kennis met de MKE 200: de eerste stap van Sennheiser om uw geluid te upgraden.

Het opnemen van audio in een lawaaierige omgeving is nu geen probleem meer. Een directionele microfooncapsule geeft uw stem body, terwijl functies zoals een ingebouwd windscherm en shockmount ervoor zorgen dat uw opnamen zuiverder klinken dan ooit tevoren. Deze microfoon is compact en gestroomlijnd genoeg voor uw camera of uw telefoon en levert gegarandeerd betere audio bij elke video die u opneemt.

Upgrade uw geluid met het merk waar audioprofessionals op vertrouwen. De MKE 200 — laat u horen.


Directionele audio: de MKE 200 is voorzien van een supercardioïde capsule die voor focus en detail zorgt en ongewenste achtergrondgeluiden onderdrukt. Deze directionele microfoon is ideaal voor zowel vloggers als videografen en verbetert het camerageluid voor heldere opnamen.

Ingebouwd windscherm en shockmount: alle handcamera's zijn gevoelig voor bedieningsgeluiden. Daarom heeft de MKE 200 een geïntegreerde windbescherming en schokabsorptie. Tezamen leveren deze twee eigenschappen de helderste audio bij videobeelden die u onderweg opneemt. Plaats de meegeleverde windkap voor maximale windbescherming.

Compatibiliteit: u gebruikt waarschijnlijk meer dan een apparaat om video op te nemen, dus uw microfoon kan gewoon mee. De MKE 200 wordt geleverd met TRS- en TRRS-kabels van 3,5 mm voor gebruik met DSLR's, camera's zonder spiegel en mobiele apparaten.

 • Directionele microfoon voor geïsoleerd en beter camerageluid

 • Compact ontwerp met strakke, stijlvolle afwerking

 • Geïntegreerde windbescherming en interne elastische ophanging om bedieningsgeluiden te minimaliseren

 • Verwisselbare TRS- en TRRS-kabels van 3,5 mm voor gebruik met DSLR's, camera's zonder spiegel en mobiele apparaten

 • Standaard cold shoe mount voor universeel gebruik

 • Werkt zonder batterijen

.
.

U bent een contentmaker of een vlogger en u weet hoe video werkt, maar bij audio hebt u eigenlijk niet zo stilgestaan toen u uw camera kocht. Logisch, want audio schiet er gemakkelijk bij in. Toch is het belangrijk om dat niet te laten gebeuren.

Audiokwaliteit is belangrijker dan u misschien denkt.

Het is algemeen bekend in de wereld van de digitale media dat content met slechte videokwaliteit gemakkelijker te bekijken is dan content met slechte audiokwaliteit. Dat komt omdat het de audio is die de boodschap overbrengt: de audio vertelt het verhaal. Als de audiokwaliteit van uw video slecht is, is de kans groot dat uw publiek het laat afweten omdat ze niet duidelijk kunnen horen wat u zegt. Bovendien wordt verreweg de meeste content op sociale media bekeken op mobiele apparaten, waarop alles met een hogere resolutie dan 720p er min of meer hetzelfde uitziet. Dat betekent dat zelfs content met een lagere resolutie er op een klein scherm heel acceptabel uitziet. Helaas doet de weergave op een klein scherm voor uw audio niet hetzelfde als het voor uw video doet. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw stem duidelijk te onderscheiden en te horen is.

Audiokwaliteit is belangrijker dan u misschien denkt.

Upgraden wordt verwacht…

Ten tweede zijn de meeste camera's (en zelfs televisies) die tegenwoordig verkocht worden, voorzien van microfoons en speakers die veel te wensen overlaten omdat fabrikanten ervan uitgaan dat u extra accessoires koopt om uw audio te upgraden. Kostenbesparingen zijn een deel van de overweging, maar het gebeurt vooral omdat de nadruk op de kwaliteit van het beeld ligt, niet op die van het geluid. Dus dat audio er gemakkelijk bij inschiet, is in zekere zin mede de schuld van de meeste elektronicafabrikanten. Dit is uw kans om daar iets aan te doen.

Upgraden wordt verwacht…

Geen audio-expert? Geen probleem.

Tot slot hoeft u helemaal geen geluidstechnicus te zijn om de kwaliteit van uw audio te verbeteren. In de meeste gevallen hebt u alleen een directionele microfoon met enkele coole functies nodig om uw geluid te verbeteren en hoogwaardigere content te produceren waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest.

Geen audio-expert? Geen probleem.

Kortom, audio van goede kwaliteit zou wel eens belangrijker kunnen zijn dan u tot nu toe hebt gedacht, maar is ook gemakkelijker te realiseren dan u zich waarschijnlijk hebt voorgesteld. Als u besluit om uw geluid te upgraden, doe dat dan met het merk waar professionals op vertrouwen. Vooruit, ga op pad en maak content! Laat u door niets weerhouden en laat u horen.

Fan Images

Newsletter subscription

Beoordelingen
Be the first to write a review.

Specifications
Wat zit erbij
 • MKE 200 microfoon voor montage op camera's
 • CL 35 TRS, vergrendelende TRS-TRS spiraalkabel
 • CL 35 TRRS, vergrendelende TRS-TRRS spiraalkabel
 • MZH 200 windkap
 • Hoesje met sluitkoord
 • Snelstartgids
 • Veiligheidsgids
Support
Contacteer ons
Product Support Phone

+32 (0)2 466 44 10


Downloads

 • Handleiding ‘snel wegwijs’
 • Veiligheidsinstructies en regelgevende informatie
  • Safety instructions and manufacturer declarations - MKE 200 (620 KB) Download

 • Specificatiefiches
  • Product specification - MKE 200 (270 KB) Download

  • Product specification - MKE 200 Mobile Kit (490 KB) Download

 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity - MKE 200 (600 KB) Download