Microphone for camera & camcorder
MKE 440
Compacte stereorichtmicrofoon voor camera’s met een schoenbevestiging voor flitser en een externe microfooningang. Maximale onderdrukking van zijgeluiden. Robuuste, volledig metalen behuizing.
349.00
incl. BTW
Artikel nr. 506258
MKE 440
349.00
incl. BTW

De MKE 440 heeft twee uitgelijnde en passende minishotgunmicrofoons die garanderen dat de MKE 440 de audio capteert die jij wilt en van buiten de richtas invallende ruis verwerpt. Door deze functie wijkt hij af van de conventionele stereomicrofoons. Met zijn geoptimaliseerde akoestische kenmerken en zijn instelbare gevoeligheid is hij ideaal voor spraak, muziek of klankachtergronden. De windbescherming in roestvaststalen microgaas beperkt de windruis en beschermt de fijne details van de hoge frequenties in je sound. Het beste van twee werelden: stereo zonder bijeffecten!

  • De dubbele minuscule richtmicro’s creëren een frontale focus

  • Onderdrukking van omgevingsgeluiden en achtergrondruis

  • Ingebouwde elastische ophanging en windbescherming

  • Gevoeligheid in 3 niveaus instelbaar en uitfilteren van laagfrequente storingen

  • Compacte, volledig metalen constructie

  • Standaard schoenbevestiging voor camera

Bekijk het perfecte stereo geluid, zonder bijwerkingen.

De MKE-440 heeft twee uitgelijnde en bijpassende mini shotgun microfoons die ervoor zorgen dat de MKE-440 de gewenste audio opvangt. De roestvrij stalen micro-mesh windbescherming vermindert windlawaai en beschermt de fijne hoogfrequente details in uw geluid. De MKE-440 biedt een mooie en evenwichtige stereo ambiance en versterkt de geluidsbron voor uw camera.

Upgrade uw DSLR-audio

Een nieuw, gepatenteerd V-vormige ontwerp van twee shotguns is een fantastische oplossing van Sennheiser voor stereo audio, opgenomen door de camera's accessoire schoen gemonteerde microfoons. Deze configuratie bestrijkt een stereo breedte die gelijk is aan de afbeelding gemaakt door gewone 35-mm cameralenzen. De verspreiding is zeer uniform en levert hoge spraakverstaanbaarheid in de focus.

Upgrade uw DSLR-audio

Wat u ziet is wat u hoort

Voor het genereren van stereo geluid, waar twee microfoons voor nodig zijn, worden shotguns niet vaak gebruikt. Dus, het geluid van veel stereo video's klinken nogal veraf en galmen, terwijl een heleboel ongewenste ruis van de off-focus niet ontstoord wordt gevangen.

Wat u ziet is wat u hoort

Uniek en zeer directioneel – de stereo V

Voor het genereren van stereo geluid, waar twee microfoons voor nodig zijn, worden shotguns niet vaak gebruikt. Dus, het geluid van veel stereo video's klinken nogal veraf en galmen, terwijl een heleboel ongewenste ruis van de off-focus niet ontstoord wordt gevangen.

Onze oplossing is een nieuw, gepatenteerd V-vormige ontwerp van twee shotguns. Deze configuratie bestrijkt een stereo breedte die gelijk is aan de afbeelding gemaakt door gewone 35-mm cameralenzen. De verspreiding is zeer uniform en levert hoge spraakverstaanbaarheid in de focus.

Uniek en zeer directioneel – de stereo V

Gepatenteerde Shockmount tegen contact geluiden

Microfoons zijn gevoelig voor het creëren van geluid wanneer ze behandeld worden, bijvoorbeeld wanneer de camera gemonteerd verplaatst moet worden. Dat is waarom de MKE-440 is uitgerust met een speciaal ontwikkelde gepatenteerde shockmount. Precies aangepast aan het gewicht en de afmetingen van de shotgun microfoonbuis, zorgt het voor een optimale reductie van het contact lawaai. De rubberen ophanging is beveiligd door het beschermende metalen gaas.

Gepatenteerde Shockmount tegen contact geluiden

Een robuust ontwerp

Het zeer robuust en duurzaam roestvrijstalen micro-gaas beschermt de microfoons en zorgt voor wind ruisonderdrukking. In tegenstelling tot gewone windschermen, zal het metalen gaas geen invloed hebben op het geluid door het dempen van hoogfrequente helderheid. Bovendien, dient het als een schild tegen elektromagnetische interferentie.

Een robuust ontwerp

Hoge dynamische elektronica

De geïntegreerde, door accu-aangedreven, hoge dynamische elektronische schakeling komt overeen met het uitgangssignaal van de MKE 440 input gevoeligheid van de camera. Dus hanteert het een dynamisch bereik, van de meest delicate geluiden tot aan schreeuwend-luide rockmuziek. De lage frequentie filter vermindert structuur overgedragen lawaai en laagfrequente windlawaai. De MKE-440 heeft een extra lange bedieningstijd, van meer dan 100 uur op een paar AAA batterijen¸ en geeft zelfs volledige audio bij een lowbatt werking.

Hoge dynamische elektronica
Fan Images

Newsletter subscription

Beoordelingen
Be the first to write a review.

Specifications
Wat zit erbij
Accessoires

Training
Support
Contacteer ons
Product Support Phone

+32 (0)2 466 44 10


FAQ
  • Will the MKE 440 plug into my iPhone?
    No. The MKE 440 is designed for use with devices like a DLSR cameras. Apple devices utilize a specific wiring configuration.

  • How long will the battery of the MKE 440 last?
    A pair of AA batteries will provide more than 300 hours of operating time.

  • What does the low cut filter of the MKE 440 do?
    The low cut filter limits the pick up of low frequencies and helps reduce wind noise.

  • What does the sensitivity setting on the MKE 440 do?

    The sensitivity setting helps adjust for different noise environments and different camera sensitivity settings.

    For extremely loud circumstances or if connecting to a camera with extremely high input sensitivity the sensitivity setting would need to be set to the -20dB position (ie: left position) . For normal sound circumstances and if connecting to a camera with normal input levels the sensitivity level would need to be set to the 0dB position (ie: center position). For extremely quiet sound circumstances or if connecting to a camera with low input sensitivity the sensitivity switch would need to be set to the +20dB position (ie: right position).

Downloads

  • Handleiding ‘snel wegwijs’
    • Beknopte gebruiksaanwijzing - MKE 440 (2.5 MB) Download

  • Veiligheidsinstructies en regelgevende informatie
    • Veiligheidsvoorschriften + Technische specificaties - MKE 440 (650 KB) Download

  • Specificatiefiches
    • Productgegevensblad MKE 440 (150 KB) Download

  • EU-conformiteitsverklaring
    • EU Declaration of Conformity - MKE 440 (700 KB) Download