Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

Mobiel Opnemen

Gesponsord door Apogee

Maak professionele audio-opnames op uw iPhone, iPad of iPod touch

Of u nu een journalist bent op zoek naar een gemakkelijke audio-oplossing voor interviews, een docent die een gesprek wilt opnemen of zelfs een ouder die een gedicht van zijn kind wilt opnemen - de nieuwe digitale clip-on microfoons van Sennheiser en Apogee helpen u om geluid professioneel vast te leggen. ClipMic digital en MKE 2 digitale combineren Apogee's A/D conversie-expertise met Sennheiser's microfoon design kennis om gebruikers een optimale geluidskwaliteit te geven voor hun opnames. Speciaal ontworpen voor iOS-apparaten, zowel microfoons zijn voorzien van een Lightning connector om rechtstreeks te verbinden met iPhone® , iPad® en iPod Touch, waardoor hoge kwaliteit, ultra-draagbare oplossingen worden gecreërd voor zang- en spraakopnames.

Apple, iOS®, iPad®, iPhone®, iPod® en Final Cut Pro® zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Spraak

Perfect voor iedereen die een eenvoudige kwalitatief-hoogwaardige setup wil om Podcasts, presentaties, interviews of vergaderingen rechtstreeks op te nemen op hun iPhone.

Spraak

Evenementen

Er zijn fantastische momenten die gebeuren in uw leven die u zult willen herbeleven in de komende jaren. Muscials van kinderen, optredens, bruiloften, jubilea en pensionering-partijen - Leg deze herinneringen vast met de beste geluidskwaliteit mogelijk met behulp van ClipMic digital of MKE 2 digital en Apogee MetaRecorder App.

Evenementen

Video

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw eigen video's te produceren en te delen op een blog of video-chat met vrienden en familie. iPhone, iPad en iPod touch zijn allemaal voorzien van een ingebouwde camera met een kwaliteit die hoger is dan die van dure videotoestellen van slechts een paar jaar geleden. Nu kunt u ClipMic digital / MKE 2 digital verbinden om ook een ongelooflijke geluidskwaliteit te hebben, waardoor de ultieme mobiele video-oplossing wordt gecreërd eenvoudig genoeg voor iedereen om te gebruiken.

Video

Film

U kunt vertrouwen op de iPhone als flexibele tool voor de productie van films. In combinatie met DSLR videocamera's, MKE 2 digital en een iOS-apparaat maakt het vastleggen van professionele kwaliteit producties eenvoudig en efficiënt. Apogee's MetaRecorder is de eerste app om een ​​eenvoudige en aanpasbare manier aan te bieden om audio-mediabestanden te organiseren tijdens de opname in het veld, waardoor uw postproductie video workflow compleet veranderd.

Film

Transformeer uw Final Cut Pro X-workflow

Voeg metadata tags zoals Trefwoorden, Favorieten, Markers en meer toe aan uw audio-bestanden tijdens het opnemen in het veld, deel dan de opgenomen audio en Final Cut Pro XML-bestanden op Dropbox direct vanuit de MetaRecorder. Wanneer het geïmporteerd wordt in Final Cut Pro op een Mac, vereenvoudigt de vastgelegde metadata het proces van het organiseren en het ontleden van uw media, wat aanzienlijk uw post-productie workflow versnelt.

MetaRecorder App

Apogee's MetaRecorder is een twee-kanaals audio-opname app speciaal gemaakt voor Sennheiser's clip-on digitale microfoons. De app is eenvoudig te gebruiken en biedt professionele kwaliteit, 24 bit / 96 kHz audio-opname als metadata functies die het eenvoudig maken om uw video te bewerken. U kunt ook MetaRecorder gebruiken om microfooningang aan te passen. Essentiële functies van MetaRecorder kunnen worden bediend vanaf de Apple Watch - starten en stoppen met opnemen, toevoegen van een take aan Favorieten, Markers toevoegen of uw microfooningangsniveau instellen.

Download Apogee MetaRecorder in AppStore
MetaRecorder App

6 Resultaten

  • De MKE Essential Omni (omnidirectioneel) is ontworpen voor veeleisend, dagelijks gebruik op live pod... Meer
199.00

incl. BTW – gratis verzending

  • With the Memory Mic, you can capture amazing sound in broadcast quality, the perfect accompaniment t... Meer
199.00

incl. BTW – gratis verzending

  • Neem je wereld op in 3D-videoklank!

    Nu kun je je wereld opnemen en delen net zoals j... Meer
299.00

incl. BTW – gratis verzending

  • Een robuuste, dynamische handmicrofoon met een geheel metalen behuizing, voorzien van een interne si... Meer
259.00

incl. BTW – gratis verzending

  • Professionele opnames onderweg: De MKE 2 digital combineert kristalhelder geluid met de technologie ... Meer
499.00

incl. BTW – gratis verzending