Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos> Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos Se_icons_logos _ ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ AMBEO3D _ _ _ close
Menu

MOMENTUM

Elke set van MOMENTUM hoofdtelefoons echoot onze ambitie om dat perfecte geluid te creëren. Met hoogwaardige materialen, onberispelijke afwerking en innovatieve technologie, is een MOMENTUM meer dan alleen een hoofdtelefoon. Het is een verklaring van compromisloze passie voor geluid.

Geweldig geluid tot in het kleinste detail

MOMENTUM staat nooit stil. Dat komt doordat we compromisloos geluid continu naar een hoger niveau brengen. Kijk maar naar de nieuwste generatie MOMENTUM hoofdtelefoons. Materialen van topkwaliteit, prefect vakmanschap en baanbrekende technologieën zorgen ervoor dat de nieuwe MOMENTUM veel meer is dan zomaar een hoofdtelefoon. Beschouw hem maar als een uiting van onvoorwaardelijke liefde voor fantastische audio — of je nu voor de draadloze of de bedrade versie kiest. Dit zijn hoofdtelefoons voor mensen die hun innerlijke drijfveer volgen, voor mensen die verder gaan dan anderen — mensen met MOMENTUM.

De nieuwe generatie

Onze fascinatie voor nauwkeurig en gedetailleerd geluid manifesteert zich in de nieuwe MOMENTUM hoofdtelefoons. Van de hoogwaardige materialen zoals geborsteld roestvrij staal en het fijnste leer tot de perfecte afwerking tot de ervaring van fantastisch geluid.

Onze ontwikkelaars hebben gewerkt om feedback van klanten en technische innovaties te combineren om de beste MOMENTUM hoofdtelefoon te creëren.

CapTune App

CapTune App

Jouw muziek. Op jouw manier.
Met CapTune van Sennheiser krijg je het allebei: een muziekspeler van topkwaliteit en een sound-tuning app om je muziek te personaliseren. Meer