MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
MOMENTUM 2
Over ear stereo headphones

MOMENTUM 2

Passie voor topprestaties. De nieuwe MOMENTUM van Sennheiser - Gesloten, circumaurale headset die optimale geluidsafscherming en comfort biedt.

199.00
vanaf
99.00
incl. BTW – gratis verzending
Kies jouw toestel

Geïnspireerd door mensen met ‘momentum’

Sommige mensen leven voor geluid. Zij gaan verder dan alle andere. Daarheen, waar nog niemand was. Zij doen dingen, die voor hen nog niemand heeft gedaan. En definiëren daarbij opnieuw de grenzen geluid. Zij hebben MOMENTUM. Wij hebben samen met getalenteerde sound-artiesten het project MOMENTUM Chains ontwikkeld. Een inspirerend project waaraan jij ook kunt deelnemen. Bekijk hier de artiesten en hun MOMENTUM Chains.

Thylacine

Tijdens zijn 9.000 km lange reis van Moscou naar Vladivostok combineerde de elektronische muzikant Thylacine traditionele melodieën tot...

Nigel Stanford

Nigel Stanford is een muzikant uit Nieuw-Zeeland die in New York woont. Zijn elektronische instrumentale muziek gaat gepaard met...

Gregory Porter

Jazzmuzikant Gregory Porter maakt genre-overstijgende muziek met een universele boodschap. Dit leidde hem tot wereldwijde roem,...

Hopscotch

Nog nooit heb je zo iets gezien, gehoord of meegemaakt. Dit is opera geherdefinieerd voor een nieuw tijdperk.

Eklips

Eklips verlegt wederom de grenzen van de menselijke stem door een compleet album rond de buitengewone vocale kunststukjes te maken. Op...

Alexandra Soumm

De virtuoze musicus Alexandra Soumm zet zich met passie in voor mensen op onwaarschijnlijke plaatsen, die grote behoeft aan muziek hebben...

De nieuwe generatie

Onze fascinatie voor nauwkeurig en gedetailleerd geluid manifesteert zich in de nieuwe MOMENTUM hoofdtelefoons. Van de hoogwaardige materialen zoals geborsteld roestvrij staal en het fijnste leer tot de perfecte afwerking tot de ervaring van fantastisch geluid.

Onze ontwikkelaars hebben gewerkt om feedback van klanten en technische innovaties te combineren om de beste MOMENTUM hoofdtelefoon te creëren.

Hoge resolutie en diep strekkend

De nieuwe generatie van MOMENTUM hoofdtelefoons snijdt elke auditieve nuance uit, zelfs in een fijnere detailweergave. Dankzij de gepatenteerde 18-Ω Neodym transducers. Met grote diafragma's die het handelsmerk MOMENTUM geluid een nog geweldigere ervaring maken. Helder, rijk gedetailleerd, en met een krachtige bas.

Hoge resolutie en diep strekkend

Tijdloos en onberispelijk

Liefde voor detail is een belangrijke karaktertrek van de Sennheiser MOMENTUM: Met sliders gemaakt van roestvrij staal, en luxe leer betrokken over de zachte, nieuw ontworpen oorkussens. Het geluid en de afwerking met nauwkeurig geplaatste naden maken het MOMENTUM een genot voor alle zintuigen.

Tijdloos en onberispelijk

Comfortabel en variabel

De oorschelpen van de nieuwe MOMENTUM zijn bevestigd aan high-end kogelgewrichten lopend in de inklapbare sliders gemaakt van geborsteld roestvrij staal. De individuele aanpassing aan het hoofd is belangrijk voor zowel comfort en geluid. En met zijn nieuw ontworpen oorschelpen biedt de MOMENTUM nog meer draagcomfort.

Comfortabel en variabel

Esthetisch en mobiel

Met zijn lage profiel, is de gehoekte 3,5-mm stereo jack plug geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiele apparaten. Uitgerust met pluggen aan beide uiteinden, is de kabel volledig afneembaar en kan indien nodig worden vervangen.

Esthetisch en mobiel

Handig en intuïtief

De geïntegreerde in-line afstandsbediening laat u gemakkelijk telefoongesprekken, muziek en volume regelen. Verder ondersteunt het Apple-apparaten zoals de iPod, iPhone en iPad evenals Android tablets en smartphones.

Handig en intuïtief

#momentum

 

Technische gegevens

 • Kleur
  ivory
  brown
  zwart
 • Toestel
  iPhone/iPad/iPod
  Samsung Galaxy™
  LG™
  HTC™
  Sony™
  overige toestellen
 • Impedantie
  18 Ω
 • Frequentiereactie (Microfoon)
  100 - 10000Hz
 • Frequentiereactie (hoofdtelefoons)
  16Hz - 22000Hz
 • Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL)
  113dB (1 kHz/1 Vrms)
 • THD, totale harmonische vervorming
  <0.5%
 • Contactdruk
  Approx. 3.2 N
 • Oorkoppeling
  Circumaural
 • Stekkerbus
  3.5mm straight
 • Kabellengte
  1.4m (Detachable)
 • Transductorprincipe
  Dynamic, closed
 • Oppikpatroon
  Omni-directional
 • Gevoeligheid volgens 121 TR 9-5
  - 44 dB V/Pa
 • Nominale belastingswaarde
  200 mW

Downloads

 • Handleiding ‘snel wegwijs’
 • Veiligheidshandleidingen
 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity HD1 Series (610 KB) Download