Sennheiser
Nieuwsbrief

Nu aanmelden.

Hoor je het verschil al?

Treed binnen in de toekomstige wereld van de audio en ontvang 10 % op je volgende bestelling!*

10 % directe korting!

Ontvang eenmalig 10 % korting op je volgende bestelling.*

Word de nummer 1!

Ontvang als eerste informatie over productnieuwigheden.

Speciale aanbiedingen en kortingen!

Ontvang informatie over kortingsacties en speciale aanbiedingen.

*Deze actiecode is twee weken geldig en kan worden ingewisseld op www.sennheiser.com. De minimale bestelwaarde is € 50. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie: Sennheiser HE-1, IE 900, AMBEO Soundbar reeds afgeprijsde producten en producten uit de Sennheiser Outlet.

Gegevensbescherming en privacy

Bij Sennheiser nemen wij de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. Daarom willen wij uw klantgegevens controleren met het zogenaamde "dubbel opt-in" proces. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen derde partij, zij het met opzet of per vergissing, uw e-mailadres heeft, en u zo geen ongewenste e-mails ontvangt. Controleer uw inbox want we hebben u een e-mail gestuurd om uw identiteit te verifiëren. Klik op de link in deze e-mail en u zal worden toegevoegd aan onze mailinglijst.

Uitschrijven

U zult de Sennheiser nieuwsbrief regelmatig ontvangen. Als u van gedachten verandert, kunt u zich op elk gewenst moment met behulp van de 'Afmelden' link in elke nieuwsbrief afmelden of contact opnemen met onze klantenservice.