Geluiddempende hoofdtelefoons

Deze wereld heeft een tekort aan stille plekken. U hoeft niet meer honderden kilometers te reizen om er een te vinden, u kunt er zelf een maken. Doe u Sennheiser hoofdtelefoon op, druk op de NoiseGard® knop, en geniet ongestoord van uw favoriete muziek, waar u ook bent. Dankzij de geweldige actieve ruisonderdrukkingstechnologie van Sennheiser.

Puur muziekgenot, zonder achtergrondruis.

Over het algemeen dempen alle hoofdtelefoons in meer of mindere mate achtergrondgeluid. Maar soms is deze passieve wijze van het tegengaan van ongewenste geluiden niet genoeg: vooral op drukke locaties of in het vliegtuig of in de bus. Precies daar komt Sennheiser's eigen NoiseGard® technologie in actie. Simpel gezegd: het herkent het geluid en stuurt een tegenovergesteld signaal uit - een negatief tegen het positief - en neutraliseert zo het geluid, zodat het je favoriete muziek niet in de weg zit.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.